Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de week #26

Daar is die weer!!! de KVDW

Sorry, we werden achterna gezeten door een horde zombies en moesten daarom helaas de uitslag van de KVDW uitstellen. Maar we hebben eindelijk de zombies afgeschud en hebben met alle rust jullie bouwwerken kunnen bewonderen. Alle kamers zijn prachtig gemaakt met fantastische ideeën, maar er kan er natuurlijk maar één winnen met Kamer van de Week #25

Winnaar

Het thema van vorige week was Habboween! En net als eerdere KVDW competities zijn er dit keer griezelige kamers opgestuurd. Brr! Elke week wordt maar weer bewezen wat voor talenten hier rondlopen. De winnaar van deze week is vast wel eens in een warm land geweest met vele tempels en weet van een droogte af. De winnaar van deze week is Pookie1498 gefeliciteerd! Jouw kamer paste het best bij het thema! Jij hebt de 24e  Kamer van de Week gewonnen! Je welverdiende KVDW badge & 10 eventpunten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Waar kan ik nou de kamer vinden?

Alle kamers die ooit gewonnen hebben met de huidige Kamer van de Week zijn terug te vinden in de navigator onder het kopje “Publiek kamers”. Als je vanaf daar naar onderen scrolt zie je alle topkamers van Noobhotel staan!

 

KVDW #26

Niet getreurd, de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je één van de meesterbouwers van

 

 NoobHotel te noemen. We hebben namelijk deze week weer een nieuw Kamer van de Week thema. Naast alle griezelige versieringen momenteel, valt er ook wel meer op buiten. De bladeren krijgen een andere kleur, de bomen worden kaal.. het wordt weer bibberend koud en het gaat weer meer regenen. Bah, mij liever niet gezien! Maar binnen heerst natuurlijk een extra gezellig warm sfeertje, met een lekkere warme haard en wollige sokken. Het thema van deze week is dan ook Herfst! Maak jouw kamer in de herfstsferen binnen en/of buiten en wie weet komen wij wel een herfstwandeling doen, of een lekkere mok warme choco drinken bij jouw in de kamer! Veel succes!

 

Als winnaar van de Kamer van de Week krijg je niet alleen een specifieke winnaars badge maar ook 10 eventpunten!

 

Psst.. een gouden tip: Probeer je niet alleen te focussen op het herfstige weertje, maar ook de warme gezellige sfeer binnen!

 

Regels

-        Houd de kamer open, gesloten kamers kunnen we niet bezoeken en beoordelen.

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW

-        Zet in je kamertitel [#25KVDW]

-        Het namaken van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd. Je hebt tot dinsdag 7 november de tijd om mee te doen. Op woensdag 8 november komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de welverdiende KVDW badge, 10 eventpunten en een welverdiend plekje binnen de topkamers!

Veel succes!

 

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Kamer van de week #26

Gefeliciteerd Pookie!

Advertenties