Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob times 4 + NCA uitreiking

We hebben in de tussentijd niet stil gestaan en hebben weer hard doorgewerkt aan een nieuwe Noob Times voor jullie. We hopen dat het de moeite waard was. Veel leesplezier!

 

 

Ook al zitten sommigen in de examenperiode of hebben de meesten het druk, wij doen dit graag voor jullie. Zoals we in de vorige Noob Times vermeld hadden: we zijn er met een nieuwe rubriek: Uitdagende Romantiek. Pas maar op, want voor je het weet ben JIJ kandidaat.

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam is nog altijd op zoek naar mensen en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noobkrant voor Noobhotel te maken!

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stuk over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomst plannen zijn om het team te komen versterken.

Ten slotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Er zijn 2 stemrondes geweest van Noob Choice Awards. In de 1ste stemronde mocht je kiezen wie jij beste vindt bij iedere categorie. En natuurlijk zijn er bij de 2de stemronde mensen genomineerd waar je op kan stemmen en is er zonder twijfel zaterdag 23 juni uitslag van deze Noob Choice Awards. Zijn jullie er ook bij?

 

 

 

Deze week in Noob van de Week mogen we een splinternieuwe noob uitkiezen. Het was een moeilijke keuze, maar we hebben toch besloten om deze jonge heer in het zonnetje te zetten. Hij helpt goed het team, maar over wie hebben we het eigenlijk? Wij hebben het natuurlijk over Xander. Gefeliciteerd Xander, jij wordt deze week onze nieuwe noob van de week. Jou noob van de week badge komt er snel mogelijk aan.

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten laat het ons dan weten, mail ons dan met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam?

-      Noobnaam die jij in het zonnetje wilt zetten?

-      Waarom wil jij diegene in het zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wilt zetten?

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur vervolgens jouw bericht vóór 06-07 naar [email protected], dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten. Wie weet komt jouw favoriet wel in de volgende Noob Times.

Vorige keer kregen jullie al een glimp van Noob & Noob. Zoals beloofd komt daar nu een vervolg op. Ook zij namen even de tijd om de Noob Times te lezen en ze ontdekten het verhaal van Vera en Istvan, ze willen hier meer over weten en besloten een bezoekje te nemen op noobhotel zelf. Maar onderweg kwamen ze een geheimzinnige man tegen, hij noemde zichzelf ‘Professor Volt’. Hij vroeg hen of ze even mee wilden komen…

 

 

Misschien hebben jullie het gezien, maar er bloeien mooie dingen in en rond noobhotel. Vele tortelduifjes fladderen als geen ander in de wolken. Dat is niet anders voor Nina en Jaden. Hun relatie is puur en niets houdt hen tegen. Of wel? Ze wonen in het echt erg ver van elkaar, dat is het enige dat hen tegenhoudt om in het echt ook samen te zijn. Het is een schattig koppeltje, dat heel oprecht is.

 

Aan Jaden en Nina: wij wensen jullie nog heel veel geluk toe. En we hopen dat jullie nog lang een koppeltje blijven, jammer genoeg zijn jullie niet in het echt ook een koppeltje, maar dat mag jullie niet tegenhouden om van elkaar te blijven houden!

 

In de week van 11 juni ontstond er weer een nieuwe vriendschap: Jana en Yorian. Maar toch, er klopt iets niet. Men zegt altijd ruzies zijn gezond in een relatie. Maar je zal daar wel heel anders over beginnen denken als je ziet dat Jana Yorian een ferme klap gaf. Yorian rende snel snikkend weg. Zal deze relatie uitbloeien tot iets moois, of zal dit in één ‘klap’ omdraaien tot een heuse nachtmerrie? Vraag het hen zelf maar!

 

 

We werken verder in het thema van liefde met een nieuwe puzzel. De eerste persoon die een goede opgeloste puzzel opstuurt naar [email protected] is gewonnen en die wint dan een leuke prijs. Je kan altijd deelnemen, het onderwerp van je mailtje moet ‘Puzzel Noob Times 4’ zijn. We checken alleen de berichten met die titel. We hopen veel dingen binnen te krijgen. De wedstrijd loopt tot 7 juli 23u59. Klik hier voor de puzzel!

 

 

Opzoek naar een leuke nieuwe lieveling serie om te bekijken? Voor de al wat oudere NoobHotel spelers heb ik een goede nieuwe The 100 serie te pakken voor jullie.

Een eeuw nadat een nucleaire Apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

 

 

Na al dat liefdesgedoe en andere leuke weetjes, is het natuurlijk ook tijd voor een goede mop. Vertel hem aan je vrienden, familie en kennissen: lachen is altijd prettig. Deze keer gaat het over een huwelijk. Toepasselijk voor onze tortelduifjes…

 

Beloofd is beloofd:
Na bijna een halve eeuw getrouwd te zijn, sterft de man, niet lang daarna komt ook zijn vrouw in de hemel. Zij ziet haar man, vliegt hem in de armen en roept: 'Liefste, wat een geluk hier jou te vinden!’
De man kijkt verbijsterd op en zegt: 'Gooi nou geen roet in het eten, de afspraak was: 'Tot de dood ons scheidt!!!’

 

Na een 3de  kamer van de week is er weer een nieuwe. Dat betekent ook dat we weer verder aan de slag mogen gaan. Thema voor deze week past goed bij de zomer , dat betekent dat deze week het thema Zomerse avonturen is.

 

 

Maar we mogen natuurlijk niet de winnaar van de vorige Kamer van de Week vergeten.

Het thema was Japan. We hebben deze week maar weinig kamers mogen bekijken. Maar de kamers die we mochten bekijken, waren wel mooi. Natuurlijk kan er maar 1 iemand winnen. Deze week is de winnaar tromgeroffel Thijme, gefeliciteerd, jij hebt de Kamer van de Week gewonnen! Je badge en 5 eventpunten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

  

Regels KVDW

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Zomerse avonturen dus. Zet in je kamernaam [KVDW-4]

Je hebt twee weken de tijd, tot 06-07. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-4] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. Willen jullie nog even deze enquête invullen? Het is dezelfde enquête als de vorige keer, maar het is belangrijk voor ons. Een keer invullen is genoeg. De enquête gaat over wat jullie eventueel nog willen in de Noob Times en of jullie geïnterviewd willen worden voor de Noob Times. Alvast bedankt! 
Klik op de afbeelding!

 

Dit was het helaas, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! En we proberen het iedere keer leuker te maken en meer te kijken naar wat jullie graag willen. Om dat te weten te komen, kunnen jullie de enquête invullen, iemand van ons team aanspreken of gewoon een mailtje sturen naar [email protected]. Hopelijk tot de volgende keer en alvast een prettige vakantie, geniet ervan! En ohja, onderaan is de NCA uitslag te vinden!

 

 • Wie vind jij de aardigste Noob in het hotel?
  1. Jaden. & Mrnba
  2. Yorian. & Nina 
  3. Thijme 

 

 • Wie vind jij de grappigste Noob in het hotel?
  1. Protected 
  2. Mos 
  3. Yorian. 
  4. Jaden. & Nina 

 

 • Wie vind jij de irritantste Noob in het hotel?
  1. Priscilla. 
  2. Jeroen 
  3. Xander 
  4. Berdan 
  5. Bram. 

 

 • Wie vind jij de beste bouwer in het hotel?
  1. Graveyard 
  2. Jeroen 
  3. Jaden. 
  4. Yorian. 
  5. Nina 

 

 • Wie vind jij het beste eventlid in het hotel?
  1. Graveyard & Thijme 
  2. Irisjhe 
  3. Xander 
  4. Annelien. 

 

 • Wie vind jij de beste DJ in het hotel?
  1. Mariska 
  2. Coolwillem15 
  3. Brechje. 
  4. Bitcoin & JonathanvdA 

 

 • Wie vind jij de best geklede man in het hotel?
  1. Jaden. 
  2. Mrnba & Jeroen 
  3. Mos 
  4. Protected 

 

 • Wie vind jij de best geklede vrouw in het hotel?
  1. Vera. & Nina 
  2. Lycka & Marloes 
  3. Mariska 

 

 • Wie vind jij het leukste koppel in het hotel?
  1. Nina & Jaden. 
  2. Jessica. & Jayden. + Gent & Marloes 
  3. Vera. & dooren-roosje + NaturalPower. & Amke 

 

Wie vind jij het beste stafflid in het hotel?

 1. Mrnba 
 2. Protected 
 3. Bart 
 4. Irisjhe 
 5. Thijme 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob times 4 + NCA uitreiking

De winnaar is al bekend, van de puzzel. Wees niet getreurd, binnen 2 weken volgt een nieuwe kans voor jullie. Veel plezier nog verder! En gefeliciteerd iedereen die een mooie plaats in NCA kreeg!RE: Noob times 4 + NCA uitreiking

Gg allemaalRE: Noob times 4 + NCA uitreiking

4de geworden ArghhhRE: Noob times 4 + NCA uitreiking

Veel plezier iedereen!

Advertenties