Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobflitz #21

En daar is de noobflitz weer !

 

Afbeelding  

 

Inleiding 

En daar zijn we weer met de NOOB FLITZ, alle columns staan er weer om gelezen te worden. De laatste tijd was hij vaak wat later, maar nu is hij er keurig op tijd op deze prachtige zondag! 

 

Noobhotel Report sollicitaties 

 AfbeeldingNoobhotel Report heeft een nieuwe koerswijziging. We zoeken namelijk minstens vijf nieuwe reporters die het team komen versterken. Daarom hebben we de sollicitaties geopend zodat jullie erop los kunnen solliciterenWat is een reporter? Een report is een teamlid van Noobhotel Report. Hij of zij zorgt voor het organiseren en leiden van wekelijkse (officiële) events. Naast de events zorgt degene ook voor actief nieuws van Noobhotel. Lijkt dit jouw wat? Dan kan je hier klikken, of op de grote letters hieronder. De reporters wensen je veel succes! 

  


 Afbeelding Denk eraan, soms hebben jullie nog steeds de neiging om privegegevens weg te geven, wij hebben hier niet voor niets een regel over dat dit niet mag, het is namelijk voor jullie eigen veiligheid! 


Columns 

 Afbeelding  

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet 


Steenbok: 

Laat aan die speciale persoon zien dat hij/zij heel belangrijk voor jou is, ze zijn namelijk altijd blij met een complimentje, waardoor jij veel liefheid van je vrienden krijgt. Je hebt die liefheid ook nodig de komende tijd want je zit niet zo lekker in je vel. 


 Afbeelding  

OfficialKim heeft een wireddoolhof event gehouden die best pittig was volgens de mensen, is officialkim zelf zo slim of heeft ze stiekem alles van internet gehaald..

  

 

Afbeelding  

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOBFLITgeplaatst


Reader, 

 

Vrienden zijn, ook al zou je er niet op letten. Mensen geven om je, ook al zou je het nooit merken. Iemand doet moeite voor je, ook al zie je het niet in. Ik geef wel daadwerkelijk om je en je zult altijd in mijn hart mijn beste maatje zijn, anoniem.

 Afbeelding  


Helaas is er deze week geen noob & noob, we denken dat ze zich verstoppen voor ons. Als jij ze hebt gevonden zeg dan dat ze zo snel mogelijk moeten komen voor de noob & noob fotoshoot! 


 

 

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren!  


  

TIP:     Pitbull - fireball 


 

 


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties