Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Nieuws Report #71

Een weekje rust maar we zijn volledig terug! Lees alles in de gloednieuwe NNR!

Taadaa! Daar is de oude vertrouwde NNR weer!

Inleiding

Iedereen is aan het bijkomen van een pakjesavond, nog steeds zijn of haar cadeautjes aan het uitpakken, de LEGO bouwwerken in elkaar zetten, wat hebben we nog meer? Oja! De kerstboom optuigen want over iets meer dan twee weken is het alweer Kerst! Het thema deze week is winter. De felicitaties gaan oud naar reporter en staf lid Linda want zij was een paar dagen geleden jarig. Gefeliciteerd! Verder staat er in de NNR een enquête, het is misschien wel even belangrijk dat je deze niet overslaat! Veel plezier.

 


 De reporters

Afgelopen vrijdag is de Sint weer uit het land en naar Spanje vertrokken. Hij heeft een aantal cadeautjes achtergelaten die de reporters mochten uitdelen, dit hebben ze gedaan via een weggeefshow. Een aantal mensen zijn blij gemaakt. Reporter Reader heeft daar een verslag van gemaakt, deze vindt je hier maar ook gewoon via ons YouTube Kanaal.

 

 

Enquête

Al twee jaar lang wordt de Noob Nieuws Report uitgegeven door de reporters van NhReport, elke week een nieuwe fantastische nieuwsbrief met geweldige filmpjes en events. Maar er is nooit naar jullie feedback gevraagd. Dagelijks krijgen we de ‘tops’ te horen en dat de nieuwsbrief goed is gemaakt, maar soms ook wel eens wat tips of minpunten óf wat er de volgende keer wél in moet. We willen nu alles gemakkelijk op een rijtje zetten door middel van een enquête die jullie kunnen invullen. De enquête is belangrijk zodat wij allemaal een nieuwe nieuwsbrief kunnen neerzetten. Laat je hart luchten wat er beter moet of wat al goed is. Het kost wel vijf minuten de tijd. Denk aan een idee voor wat er in de nieuwsbrief moet, heb je misschien leuke events?! Want het gaat niet alleen over de nieuwsbrief, maar ook over Noob Report!

De >> ENQUÊTE << kan je hier vinden, alvast bedankt voor je tijd!

 

Het geluid


Wat is het geluid? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elke fout antwoord is 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 22000 credits en een belcredit rare!

Ook is de allereerste hint weggegeven, volgende week is er een nieuwe geluid!

Columns

De columns zoals je die weer elke week kan verwachten, met onder andere een nieuwe Noob van de week en een nieuwe strip van Noob & Noob maar natuurlijk ook meer.

We zitten nu écht in de winter, en Noob & Noob moeten er ook aan geloven!

We willen je er even op attenteren dat het klonen van zeldzame meubels ten strengste verboden is, de straf wat hierop staat is een verbanning van Noobhotel.

Weer een nieuwe Noob van de week, deze week is het niemand minder dan onze welgewaardeerde staff lid Protected! Hij zorgt ervoor dat elke week de nieuwsbrief gepost kan worden, helpt ons met onze noodgevallen, sust ruzies en helpt mee aan een leuk en gezellig verblijf hier op Noobhotel! Gefeliciteerd Protected!

Een music video uit de oude doos van reporter Reader. Met het nummer Kaskade ft. Tiësto – Fire in my new shoes. Veel kijk plezier!

Een nieuwe Noob Design van reporter Danny, hier laat hij zien hoe je de ultieme, mooie, gezellige, coole badge vitrine kan maken. Hetgeen wat in het filmpje wordt gemaakt mag nagemaakt worden. Dan heb je weer wat om te bouwen. ;-)

Events

Deze week staan er twee events op het programma, ’t Kampvuurspel en het Winter doolhof. Beiden zijn in de kamers Reader.

 

Toedeloe :D

Reader

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties