Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #9!

Alweer een nieuwe Noob Flitz.. En hij is erg flitsend.. Al zeg ik het zelf ;) Enjoy!

Inleiding

Jaja, weer een nieuwe NOOB FLITZ! Vorige week hadden we eventjes geen nieuwsbrief maar gelukkig deze week weer wel. Het thema deze week is namelijk sprookjes. Wat kan je in deze editie verwachten? Wel; ‘Het Geluid’, een nieuwe Noob en Noob en een nieuwe NOOB CHARTS.

 

NhReport

Proef-eventreporter OfficialKim heeft afgelopen een event gehouden namelijk een Muziek Quiz waar jongens en de meisjes tegen elkaar moesten strijden om het juiste nummer en de juiste artiest te raden. Proef-filmreporter Bart heeft alles gefilmd en in een klein filmpje verwerkt, dat filmpje vindt je uiteraard op ons YouTube kanaal, of klik hier

 

Het geluid

Zoals al verteld werd, ‘Het Geluid’ is terug! Veel veranderd is het niet, misschien alleen de layout. Maar hoe werkt het? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Maar wacht even, we krijgen net binnen dat Het Geluid geraden is, en geloof het of niet, maar het geluid is geraden door afgkiller! Gefeliciteerd, je wint een prijs ter waarde van 1000 credits namelijk; 1000 credits.

Binnenkort komt er natuurlijk weer een nieuw geluid om te raden.

 

Columns

Een nieuwe NOOB FLITZ betekent ook weer de wekelijkse columns. Maar naast die wekelijkse columns hebben we deze keer weer eens twee nieuwe columns toegevoegd, speciaal voor jou!

Oeeeh, een nieuwe spannende column, elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Waterman:

Met zo veel romantiek in de lucht zou je bijna vergeten dat ook je huisdieren aandacht verdienen. Staar je niet blind op die ene hunk want je hond mag er ook wezen. Vermijd deze week de kleur lichtbeige.

In de ‘Wie ben ik?’ van afgelopen week mochten jullie je gokkunsten laten zien, het goede antwoord was namelijk reporter Ricks. Zijn foto was deze keer totaal mislukt helaas…

Deze week is het thema van deze.. Fabulouze top 5.. Helemaal andersom! Maar Linda.. Wat bedoel jij hiermee? Nou, dat zal ik is eemkes mooi uitleggen. Als je een meisje bent, verkleed je je als een jongen.. Maar.. Ben jij een jongen? Dan verkleed je je als een meisje! Wat een plottwist! Als het nog niet duidelijk is, kan je op het plaatje klikken, om te zien wat ik bedoel!

President Obama van de Verenigde Staten was afgelopen week in Nederland, en tsja, onze Noob en Noob liepen zomaar de president tegen het lijf!

Een nieuwe column voor de NOOB FLITZ. Deze wordt door OfficialKim verzorgd.

Elke week ga ik op zoek naar het leukste koppeltje van Noobhotel. Als jij denkt dat je het leukste koppeltje bent zorg dan dat je opvalt en wie weet sta jij straks in de NOOB FLITZ!

Tenslotte hebben we nog de NOOB CHARTS. We hebben deze week veel afvallers en dus ook veel nieuwkomers in onze top tien. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren!

(1)  =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be

(2)  ^  Avicii - Addicted to you 

(3)  =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  v  John Legend – All of me

(5)  =  Pitbull ft. Ke$ha – Timber

(6)  =  Coldplay - Magic

(7)  =  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(8)  =  David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down 

(9)  =  Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

(10)=  Pharrel Williams - Happy 


TIP:    Bastille – Pompeii (Kat Krazy Remix)

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties