Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 55.

De 55e NNR. Deze is weer eens goed gevuld met de Kvdw en heel veel Lanna.

Weer een nieuwe uitgave van de NNR. deze week met weer veel Collums, Veel nieuws en Veel meer!

De BelCredits.

Afgelope week zijn er een heleboel vragen geweest over de BelCredits. Ik wil jullie nu allemaal zeggen. Het BelCredits Systeem, Werkt Niet! Er zijn al een aantal leden geweest, die teleurgesteld naar het staffteam zijn toe gekomen om te vertellen, dat hij zijn BelCredits niet heeft gekregen. Dit komt dus doordat het systeem niet werkt. We kunnen jullie geen BelCredits geven, dus ook niet na betaling. Binnekort zal het Systeem weer online komen, en kunnen jullie genieten van de meubels, Badges en de vele andere mogelikheden van de BelCredits.

KoninginnenDag.

Komende Dinsdag is het KoninginnenDag, en natuurlijk Noob kleurt oranje en daarbij gaan jullie helpen. Kleed je allemaal op Dinsdag 30 april in een Oranje kleurtje en feest door heel Noobhotel. Reporter Quizz zal met zijn camera door noobhotel gaan lopen om Opnamens te maken, die volgende week in de NNR komen te verschijnen. Kleed je daarom nu alvast in jouw KoninginnenDag Look, en misschien zie je je volgende week terug in de NNR.

NhReport & De Eventen.

NhReport gaat zoals hierboven al is gezegd deze week op pad. Helaas heeft dat ook gezorgd dat er geen eventen zijn geweest. Volgende week zullen weer vollop Eventen gaan komen, maar voor nu moeten jullie het met de Collums doen.

Deze week weer eens een MakeOver With Lanna, Deze week is Sanne tegast!

Een nieuwe Kvdw speciaal voor jullie, Kijk snel!

En ook weer een nieuwe StaffInterview, Samen met Moderator Lanna.

De Volgende Week.

De volgende week staat er genoeg te gebeuren, KoninginnenDag komt eraan. Veel eventen en de voorbereiding op de Zomer. Kortom genoeg te beleven. Vrijdag 3 mei, zal weer een event worden gewoon te vinden in de kamer van Quizz.

In de volgende NNR.

De volgende NNR zal vol staan met filmpjes, Nieuw en meer. Dat lezen jullie de volgende week, maar voor nu.

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties