Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 49.

De 49e editie van de langslopende Nieuwsbrief van noobhotel. Veel Leesplezier!

De 49e Noob News Report, een voorbereiding op de 50e Editie. Met de Kvdw en How To Do It is deze NNR weer net zo speciaal als de andere, Veel Plezier!

De NNR op Noobhotel.

De NNR is al een jaar lang iedere week verschenen op Noobhotel. De afgelopen weken is Noobhotel offline geweest, daar zijn de NNR's dus niet online kunnen komen. Ze zullen vandaag en morgen wel online komen, en dan zal deze ook weer gewoon tevinden zijn op Noob. Ook de Collums zullen vanaf vandaag alleen maar worden opgenomen op de Beta. Op de Kvdw natuurlijk na. Verder zal alles gewoon hetelfde blijven, en hoop ik dat jullie nog veel plezier hebben met de NNR.

NhReport & De Eventen.

De afgelopen week stonden er 2 eventen op het programma die helaas door de drukte die ik deze week had niet door kunnen gaan. Deze week zullen gewoon weer zoals normaal de eventen op dinsdag en donderdag plaatsvinden, Dinsdag in gewoon noob en donderdag op de Beta.

Bij How To Do It zullen jullie zien hoe ik en Pascal de Studio afmaken.

De Kvdw is er deze week ook weer met een nieuw thema en een nieuwe winnaar.

Kook-Rellen met Quizz is er deze week ook weer. Vandaag maken we AppelKaneel Pannekoeken!

De Volgende Week.

Zoals ik hierboven al zij de eventen zullen weer op dinsdag en donderdag plaats vinden. Dinsdag op noob en donderdag op de Beta. Verder staat er deze week niets speciaals op het programma. Alleen op zaterdag avond zal De Safety House weer plaatsvinden.

In De Volgende NNR.

Het Staffinterview zal volgende week weer te zien zijn, Dress Like A Star zal erin komen en nog veel meer. Samen met de Eventen en de 50e Editie van de NNR zal het een groot feest worden.

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties