Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #8

Na een tijdje weggeweest, is de Noob Times er weer voor jou!

Inleiding door Jeroen

Hey Noob's!,

Noobhotel is online gegaan! We hebben niet alleen de server, maar tegenwoordig kunnen jullie ons ook vinden op social media. Helaas waren we een week telaat met de nieuwe editie, maar niet getreurd! we hebben natuurlijk weer gloed nieuwe collumns in de nieuwsbrief gebracht zoals de kookrellen van Noobhotel, Verder zijn wij ook te vinden op facebook, instagram en Twitter! En om niet te vergeten op 9 april komt er zelfs een speciale gast naar Noobhotel toe!! 

Jeroen – Reporter & assistent hoofd-moderator

 

 

Noob Report

We zijn een tijdje weggeweest met de nieuwsbrief. Niet getreurd! We zijn er weer. Deze week kunnen we jullie vertellen dat we een nieuw lid in ons report team hebben! Twan., we heten je van harte welkom in ons team en we wensen je veel succes met jouw proefperiode!

 

 

 

Columns

Het duurde even voordat de Noob Times er weer is… Maar het wachten was het waard, want we hebben weer een aantal columns voor je geschreven. So sit back and relax!

 

 

Hey noob’s,

Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen is het hotel wel weer toe aan iets nieuws. Vandaar dat we de social media een nieuw leven inblazen! Dit zal worden gedaan door o.a. Luca.. Ben jij nou benieuwd wat er allemaal gebeurd in en rondom het hotel? Zorg dan dat je ons even volgt! En vergeet je like niet!

   Facebook-groep: Noobhotel.

                           Instagram: Noobsocial

                                         TwitterNoob_social

April is natuurlijk de maand wanneer de lentezon zich laat zien. De Noob’s zullen het ook beter doen in hun leven als ze eerder dit jaar hierin een noob-depressie hebben ervaren. Eindelijk beginnen de Noob’s weer tot leven te komen. Bovendien kunt je meer vreugdevolle momenten en een goede gezondheid verwachten in het hotel.

 

 

 

Valentijnsdag ging laatst niet zo goed bij Noob & Noob. Hun liefdesleven is nog niet zo spannend als we de roddels in Noobhotel moeten geloven. Komt daar vandaag verandering in? Klik op het columnplaatje voor de strip!

 

 

 

De Puzzelbox! In deze column zullen we iedere week een andere puzzel geven die jullie kunnen oplossen! Heb jij het goede antwoord gevonden?

Stuur dan een mail met het goede antwoord (en eventueel een foto) naar [email protected]! De puzzel van deze week is... *trommelgeroffel* een woorzoeker!

Wil jij nou meedoen aan deze puzzel? Klik dan op de foto hieronder en sla de puzzel op! Open het in paint of een ander programma waarmee je foto’s kan bewerken (óf print hem uit) en vul hem in! Stuur je antwoord naar het hierboven genoemde email adres en wie weet maak jij kans op die speciale prijs! De deadline is 8 april. Alle                                           inzendingen die na deze datum binnenkomen, tellen niet mee! Klik hier voor de puzzel! 

 

Dress Like a Star wordt in een nieuw jasje gestoken! Vanaf volgende week beginnen we aan een nieuw seizoen van DLAS. Wat houdt dit in? We nodigen twee Noob’s uit in onze nieuwe Dress Like a Star Studio om tegen elkaar te strijden wie de beste look maakt naar een bekende ster. Uiteraard wint de winnaar een unieke badge en trofee. Lijkt het jou wat om mee te doen? Laat een reactie achter!

 

Om alvast voor te bereiden voor de perfecte look-a-like, deze week laten we je zien hoe jij je kan kleden als *Bahy, Baby oooh* Justin Bieber! Klik op het column plaatje voor het filmpje!

 

 Deze week een flauw mop in de Moppen Trommel… De mop luidt:

 

Komt een gabber de slager binnen. Vraagt de gabber aan de slager: ‘Heb je nog gehakt?’ “

 

*Badum-tsss*

 

 De Noob v/d week van deze week is een staff-lid die er al er lang zit. Deze staff-lid staat voor elke Noob klaar en is vaak actief. We bedoelen natuurlijk Mrnba, oftewel Nitesh! Nitesh bedankt voor je inzet voor het hotel en het helpen van de Noob’s elke dag!

 

 

 

We hebben weer een nieuwe column voor je: Kookrellen. Elke week heeft reporter Yoshi. een eigenaardig Noobrecept voor je. Deze week maken we een ‘Noobmilkshake’. Wat we daarvoor nodig hebben is:
- Noobaardbei van de tuin van Joop
- Een noobbanaantje uit Afrika van de neef van Frank
- Natuurlijk ook gewoon een bolletje ijs
- En melk natuurlijk

 

Je hebt dus ook een mixer nodig daar gooi je de aardbei in nadat je ze hebt gewassen en gesneden, dan doe je de gesneden banaan er bij. Je gooit er de ijs en melk bij. En ziezo: jou perfecte maar simpele Noobmilkshake!

 

Daar is de NOOB CHARTS weer! We hebben het weer even geüpdatet voor je! Elke editie hebben we een top 10 van populaire nummers. Komt Ed Sheeran nog eens van de eerste plek af met het nummer één met Shape of you?

(1)   =  Ed Sheeran – Shape of you

(2)   ^  Kygo & Selena Gomez – It ain’t me

(3)   v  Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be lonely

(4)   ^  Boef - Habiba 

(5)   ^  The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This 

(6)   ^  Ed Sheeran – Castle on the Hill 

(7)   ^  Jax Jones ft. Raye – You Don’t Know Me 

(8)   ^  Jairzinho ft. Sevn Alias, BKO & Boef – Tempo 

(9)   ^  Katy Perry – Chained To The Rythm 

(10) ^  Calvin Harris ft. Frank Ocean & Migos – Slide 

 

 Bedankt voor het lezen, dit was de nieuwsbrief voor deze week. Tot volgende week!

 

JEROEN, READER, SANNE EN YOSHI.

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

 

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

En ons te volgen op Instagram, Facebook en Twitter!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #8

Ofcourse lijkt t me leuk om mee te doen bij dress like a star x'D Tha Osama Bin Laden 'Look a like' Title heb ik natuurlijk al Smiley

Advertenties