Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Joop is verliefd?!

en een schone kledingkast...

Angelo kwam slaperig het koffiehuis binnen toen Joop al hard aan het werk was, hij kon niet slapen en had trek in een kop warme melk. "Joop? Mag ik een kop warme melk?!" vraagt Angelo. "Natuurlijk Angelo! Maar wat zie je eruit?!" zei Joop terwijl hij de kop warme melk maakte. " Nou Joop, ik kan geen kleding meer zien! Ik heb alle kledingkasten van de noobspelers uitgemest en nieuwe kleding toegevoegd, maar dat ging niet zo vlekkenloos dan dat ik dacht. Ik wist niet dat sommige noobspelers een zwijnenstal van hun kledingkast kon maken."

Joop keek hem verbaasd aan en rende zonder wat te zeggen zo zijn slaapkamer in, trok de kledingkast open en ging op zoek naar nieuwe kleding.Hij hees zichzelf in een roze polka dot jurk en deed een pruik aan met twee lange staarten in allemaal kleurtjes en kwam gierend van het lachen weer het koffiehuis binnen. " Het staat je prachtig" zei Angelo grinnikend. " Nou Joop, ik ga maar eens naar bed. Fijne dag nog" en zo vertrok hij.

Joop liep naar zijn slaapkamer terug verkleedde zich nog even snel in zijn nieuwe werkkleding, maar tussen zijn nieuwe werkkleding lag iets geels.. en het had een snavel.. Het is een eendenmuts. Het was liefde op het eerst gezicht, Joop deed hem snel op keek in de spiegel, aaiend over de snavel van zijn muts nam hij afscheid. Zo kon hij echt niet op het werk verschijnen.. Maar vanavond als hij klaar is, dan doe ik hem wel direct weer op!

Beste Noobspelers! Veel plezier met de nieuwe kleding, er zijn nog veel meer dingen dan dat er hier benoemd is. Ga op ontdekkingsreis in je eigen kledingkast, maar houd het netjes anders heeft Angelo het allemaal voor niks zo netjes opgeruimt.....

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties