Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Solliciteren?! Dat kan!

Heb jij de afgelopen week gesolliciteerd? Of wil je solliciteren? Lees dan het bericht

Beste Noobs,

Frank was Lycka aan het helpen met de administratie van de sollicitatie mails.. Maar helaas heeft die alles door de versnipperaar gehaald.. Na uren werken kwam Lycka daar achter. Verschrikt en boos dat ze was heeft Lycka Frank even de deur uit haar kantoor gewezen..
Na uren mokken en zorgen gemaakt heeft Lycka Frank opnieuw uitgenodigt op kantoor en een gesprek aangegaan. Frank had heel veel spijt van zijn actie maar helaas er is geen mogelijkheid om alle sollicitaties terug te halen.. Ze zijn echt helemaal versnippert en met plakband kunnen ze het niet meer plakken..

Onze excuses voor het ongemak?! Heb jij de afgelopen weken gesolliciteerd en wil jij nog steeds in het staffteam? Stuur dan jouw sollicitatiemail opnieuw naar [email protected]

Heb je nog niet gesolliciteerd maar denk je na dit artikel ik zou wel in het staffteam willen? Dat kan!

Noobhotel heeft open sollicitatie's . Je kunt vanaf nu op elk gewenst moment jouw sollicitatiebrief met motivatie naar ons toe mailen. Maar let op! Er zit geen tijd aan gebonden. Als je een sollicitatie hebt verzonden wil dit niet zeggen dat je binnen een bepaald aantal dagen te horen krijgt of je het bent geworden of niet.

 

Je wordt niet teruggemaild met een antwoord.

 

Wij zullen, wanneer wij een nieuw stafflid nodig hebben, tussen de ingezonden sollicitatiebrieven kijken of er geschikte kandidaten tussen zitten. Natuurlijk blijven wij altijd kijken naar de actieve houding in het hotel. 

Wat moet er in je sollicitatie?
- Je gebruikersnaam en je echte naam
- Leeftijd
- Ervaring
- Motivatie
- Je bedoelingen (Wat wil je bereiken in en met het team)
- Slechte en goede kwaliteiten

Maak van deze onderdelen een duidelijk en overzichtelijk verhaal. 

 

 

Wil jij solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met daarbij de motivatie voor het werk op naar: [email protected]  

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Solliciteren?! Dat kan!

ik wil heel graag staff worden omdat noob een heel leuk spel is enz en de staffs zijn ok heel erg lief doei doei xx celinaRE: Solliciteren?! Dat kan!

Ik wil graag maar ik denk dat ik er geschrikt voor ben meer omdat ik graag help SmileyRE: Solliciteren?! Dat kan!

Ik Wil Staff Worden Omdat Ik mensen Graag Help En Ik Vind NoobHotel Heel leuk Om Te Spelen Ik Ben all Staff Op 2 Andere Hotels Ik Noem Geen Namen Ik Geef Geen PromotieRE: Solliciteren?! Dat kan!

ik wil graag iemand van staf worden omdat ik zelf ook veel heb moeten leren en ik wil dat mensen ook kunnen uitleggenRE: Solliciteren?! Dat kan!

ik wil graag staff worden omdat ik dat ooit eerder heb gedaan en ik vind het heel leuk om op noobhotel te zitten ik zit er elke dag op en daarom van AnneRE: Solliciteren?! Dat kan!

ik zou staff willen worden want ik vindt mezelf de perecte typeRE: Solliciteren?! Dat kan!

ik wil staff wordenRE: Solliciteren?! Dat kan!

ik wil noobstaf worden aseblieft!!

Advertenties