Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Spam acties? Lees snel...

Samen maken wij noobhotel veel gezelliger!

Lieve Noobs, 

Voortaan zou op bijna elke zaterdag een spamactie plaats vinden voor Noobhotel.  Dit zou gaan gebeuren in de kamer van Stafflid Marloes. Maar het kan ook af en toe zijn dat we verhuizen naar een andere kamer.

  

  

Hoe werkt een spamactie? 

  

Spammen houdt in dat we met een groep mensen gaan reclame maken op andere hotels om spelers naar ons hotel te halen. Het is dan de bedoeling dat je een zin betekent die aantrekkelijk is voor de spelers op een ander hotel, zoiets als dit: > Noobhotel, leukste hotel ooit, 300+ online, Leukste events, Altijd gezellig! <. Het is soms op hotel zo dat ze hebben ingesteld dat je niet voor noobhotel kan adverteren. Verander het woord dan een beetje zoals: N00BH0TEL / N[][]BH[]TEL. Maak Het gewoon zo gek mogelijk en omzeil de trucjes van andere retro's ! 

 

Autotyper 

Veel mensen vragen zich vaak af: "Hoe spam ik snel achter elkaar". Via google kan je dan eventueel een autotyper downloaden. 

 

Prijzen 

Natuurlijk krijgen jullie ook een beloning voor het harde werken! De ene keer zou het een badge zijn, de andere keer zijn het belcredits en weer een andere keer zijn het rares. Denk eraan rares worden ALTIJD weggegeven, maar de hoeveelheid wordt bepaald door OfficialKim. 

 

Belangrijk 

Het is verboden om op Habbo Hotel te spammen. Dit heeft te maken met bepaalde regels die Habbo heeft. Hier gaan we verder niet op in, maar onthoudt het dus goed niet spammen op Habbo. 

Voor eventuele vragen kun je langs gaan bij OfficialKim of je stelt je vraag hier onder! Verspreid dit nieuws zo snel mogelijk door noobhotel! 

 

Let op: Vanwege een gebeurtenis was er gisteren geen spamactie! Vandaag dat de spamactie verschoven is naar vandaag. 

 

Liefs, 

Hoofd Moderator OfficialKim 

Afbeelding


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties