Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 61.

Een nieuwe Zondag, Een nieuwe NNR. Deze keer weer iets leger, maar er komt verandering in!

De Noobhotel Nieuwsbrief beter bekend als de NNR is der deze week voor de 61e keer, en is daarmee de Langslopende Nieuwsbrief van Noobhotel. En nu even niet zo Serieus. De NNR is der voor de 61e keer en staat weer vol met nieuws en previeuws, Ga maar snel lezen!

The Adventure Islands!

De zomer eventen van Noobhotel gaan over een paar weken al van start en de Planning is ook al bekend, die zullen jullie in een NieuwsBericht krijgen later deze week!

Noobhotel Fansite's!

Vorig jaar hoopte we dat we ooit Fansite's zouden krijgen, Fansite manager Quizz was hard opzoek, maar nu is het eindelijk zover, Noobhotel heeft officiteel 2 Fansite's. NhRadio en NhFanz zijn de officieele Fansite's van Noobhotel. NhFanz is echt een fanpage waar je veel kunt vinden. NhRadio is natuurlijk de Radio van Noobhotel, waar iedere dag genoeg DJ's draaien om jullie een plezier te doen, binnekort zal NhReport een filmpje uploaden waar te zien is wat je allemaal kunt doen bij deze Fansite's.

NhReport & De Eventen.

NhReport lijkt het deze week rustig te hebben gehad, aangezien er geen filmpjes zijn gemaakt of eventen zijn geweest, Toch is er veel gebeurt achter de Schermen bij NhReport er komen namelijk een Heleboel nieuwe programma's aan. Vorige week zagen jullie een misterieus nieuw iets bij de collums staan. Deze week word het onthuld, alleen het plaatje houden we nog even geheim. Sanne en Marloes krijgen hun eigen Collum, en misschien zal Ayla ook nog iets komen te doen. Dat lees je allemaal hieronder!

Een nieuw KookProgramma in de NNR. Kookrellen met Quizz zal niet langer het enigste kook programma zijn van Noobhotel! Sanne en Marloes gaan vaanf volgende week Noob's Bakery presenteren. Een echt Bak programma, je ziet alleen maar Taarten, cakejes en andere lekernijen voorbij komen, wat ander is bij Kookrellen. Vanaf volgende week, Hier in de NNR.

Randonium, Het misterieuze Collum, niemand weet wat erachter schuild. en ik mag het Nu officieel bekend maken! Randonium word een Programma dat alles gaat doen. En dan zullen jullie je wel afvragen, Wat word er bedoeld met alles? Nou, in Randonium zullen jullie veel dingen gaan zien Binnen noob, maar ook buiten noob. We gaan bijvoorbeeld spelletjes spelen, Comentaar leveren, met kneedgum spelen. Noem het maar op. dat zal allemaal te vinden zijn hier bij Randonium. Voor de komende tij zal het nog even stil zijn rond dit Collum, maar binnekort zullen jullie kunnen genieten van dit Fantastisch Programma!

Even ter herinnering, Je kunt nog mee doen aan de KVDW. het thema is Legend / Sprookje en de kamer moet je opsturen naar [email protected] Doe snel mee anders is de winnaar al bekend!

De volgende Week.

De komende week zal er weer eens iets staan te gebeuren in Noobhotel. Nu heel Nederland Vakantie heeft betekend dat niet alleen meer leden. Maar dat betekend ook weer fantastische Events! Donderdag zal om 2 uur in de kamer van Quizz het bekende PacMan event worden gehouden, kom ook kijken en misschien win jij wel! Ook zal er de komende week weer worden opgenomen voor NhReport en misschien sta jij er dan wel onverwachts in!

In de volgende NNR.

In de volgende NNR zullen veel filmpjs tevinden zijn. Noob's Bakery zal er waarschijnlijk voor het eerst bij zijn. De kvdw word bekent gemaakt. Noob & Noob zijn op hun eerste vakantie bestemming en nog veel en veel meer. Kortom een reden om volgende week Net zoals deze week de NNR te lezen. Vanuit mijn iets te warme slaapkamer ...

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties