Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #31

De nieuwe Noob Times met alweer wat nieuws!

 

Hi Noob’s! Wat een weer he de afgelopen.. De regen komt met bakken uit de lucht. Des te meer reden om lekker op zondag je wekelijkse portie NoobTimes binnen te krijgen. Deze week zitten we weer boordevol columns en maken we kennis met onze nieuwe Reporters! Joris, Bart en Tessa zetten zich nu samen met Sanne en Marloes in om de NoobTimes elke week voor jullie te vullen! Veel leesplezier!

– Het Reportteam

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/796ed78752a383bd5c34dd1174eb4ce2.pngDeze week in Netflix, Suits: Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen. Als je nieuwsgierig bent naar de serie dan kan je HIER de trailer bekijken.

 

  

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.pngWie zou er deze keer toch de Noob  v/d week zijn?  Hij is al een tijd op Noob te vinden, hij is zelfs staff geweest.  Het is een erg sociale, aardige en grappige jongen.. En zijn naam is.. Mark! Mark bedankt voor gezellige praatjes en al je grappige opmerkingen, je bent echt een van de zonnetjes uit het hotel! Vind jij dat iemand het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan jouw naam, de naam van jouw vriend of vriendin en wat je tegen diegene wilt zeggen op naar [email protected]! En weet is jouw vriend/vriendin volgende keer wel de Noob v/d week!

 

 

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 24e editie van KVDW. Het thema voor deze week is het School. Maak jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge, 10 eventpunten en een plaats tussen de topkamers! Meer lezen over de competitie? Klik hier!Het antwoord van de vorige ‘Wie ben ik’-competitie was niemand minder dan rapper Lil Kleine. Gefeliciteerd Maarten! Je badge en 2 eventpunten komen zo snel mogelijk naar je toe. Voor deze week geen nieuwe competitie. Maar houdt het nieuws in de gaten!

 

 

 

Verdorie.. Nogsteeds geen uitslag van de ‘Waar ben ik’-competitie.. Wegens helaas enkele technische- en communicatieve tegenslagen moeten wij de uitslag van de competitie nog even op zich laten wachten. Wij hopen deze zo snel mogelijk te kunnen laten weten aan jullie! Houd de NoobTimes in de gaten voor meer informatie!

 

 

Reporter Joris heeft deze week gezorgd voor onze wekelijkse work-out om de lachspieren te trainen. "Een dief is er met mijn portefeuille vandoor gegaan," schreeuwt de kampioen hardloper. "Kon je hem niet te pakken krijgen?" vraagt een van de omstanders. "Jawel. Ik had zelfs een voorsprong, maar toen ik omkeek was hij verdwenen." Oei.. Dat was niet heel handig.. 

We zijn weer terug met een nieuwe Trend! De winter komt er weer aan, en dat betekent dat het weer koud word (helaas!) Maar deze nieuwe trend helpt je om het warm te houden. Het is geen jas, het is geen dikke broek en het zijn ook geen snowboots.. Het is een pet! De petjes worden weer volop gedragen in het hotel. Ze houden je dus niet alleen warm, je ziet er ook nog eens goed uit! Welke kleur kies jij?

 

 

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!


- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #31

Prachtig SmileyRE: Noob Times #31

Nomnomnom, diep et wil ik wel hebbenRE: Noob Times #31

veel lees plezier en ik lees altijd met plezier door SmileyRE: Noob Times #31

Veel leesplezier!!!RE: Noob Times #31

Veel leesplezier! Vergeet niet deel te nemen aan de KVDW!

Advertenties