Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz! #2

Alweer de tweede van dit jaar! Lees snel verder om te zien wat voor leuks er dit keer weer is :)

Inleiding

Terwijl in de noordelijkste provincies van Nederland sneeuw valt, en de rest van Nederland te maken heeft met slecht weer, gaan wij verder met de tweede NOOB FLITZ.

 

NhReport

De reporters hebben niet stilgezeten, integendeel, reporter Ricks hield een fantastisch event om zijn aartsvijand ‘Blackbeard’ te verslaan in een deathrun. Dit is gelukt dankzij jullie! Reporter Sanne heeft alles opgenomen en samengevat in een fantastisch filmpje, deze vindt je hier. Verder, volgende week zaterdag, 1 februari (ja: één februari) beginnen de audities van NOOBS GOT TALENT! Zorg dat je erbij bent, want dat wil je niet missen. Heb je een verborgen talent, denk je dat je klaar bent voor groot publiek met je opera stem, goed bent in goochelen of wat anders? Dan ben je van harte welkom. Kan je nou niet wachten? Dan hebben we hier nog een trailer

 

Columns

Zo zijn we weer aangekomen bij het kopje columns. Hierbij staat nieuwe informatie over de KVDW en hebben we onder andere ook een nieuw seizoen van de Staf Interviews van reporter Ricks!

Allereerst wil ik beginnen met de KVDW van 15 januari, we voegen nog een weekje extra aan deze editie. Nu hebben jullie twee weken de tijd gehad om een mooie kamer te maken, de uitslag én het nieuwe thema volgt in de KVDW #10. Deze editie verschijnt aanstaande woensdag.

 

Weer een nieuwe music video deze week, namelijk een music video van reporter Ricks en zijn lieftallige collega Amy! Zij kruipen in de huid van rapper Eminem en zangeres Rihanna met het nummer ‘The Monster’!

Reporter Ricks gaat starten met een nieuw seizoen van de staf interviews, in dit filmpje verteld hij hoe het nieuwe seizoen eruit komt te zien en hoe het in z’n werk gaat.

Het thema regenboog was een geweldig thema. Noobhotel had duidelijk een kleurtje gekregen. Maar, er waren maar 5 de meest fabulouse! Klik het plaatje om te zien wie het zijn geworden...

Deze week is het thema film! Maak iemand na uit jouw favoriete film aller tijden. Als je Linda spot, zeg dan even dat je een look hebt nagemaakt, en zeg ook uit welke film jouw look komt. Of je nou de Terminator bent, Gandalf of Nemo. Wees de meest fabulouse ;) Veel succes deze week!

Last but not least: het nieuwe column, namelijk ‘Hits’, we proberen om met elke editie van deze column de top 5 te maken met liedjes die je echt moet luisteren. Een nieuwkomer deze week is namelijk Katy Perry met haar nummer Dark Horse. Tot nu toe domineert Pitbull en Ke$ha nog steeds bovenaan de lijst. We proberen om zoveel mogelijk verschillende muziek genres in de top 5 te brengen, voor suggesties of tips, laat een reactie achter!

1.        Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

2.        Eminem ft. Rihanna – The Monster 

3.        Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

4.        Maître Gims – J’me tire 

5.        Jason Derulo – Trumpets 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties