Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENTCAMPAGNE] Reis terug in de tijd met Noob!

Back in time!

Noob’s, zet je horloges gelijk en bereid je voor op een tijdloos avontuur. Noob gaat namelijk ‘Back in Time’, vanaf nu gaan we elke week weer terug naar een andere periode. Vandaag reizen we samen met de jongere versie van een reporter en een stafflidterug in de tijd en ontdekken we hoe Noob er toen uit zag. De eerste periode die wij verkennen is:

De Fifties (Grease)

Welkom in DinerRydell waar we dagelijks Reader-Junioren Marloes-Juniorkunnen vinden. Op RydallHighSchool laten ze de beste dansmoves zien, de dramalerares van de school zit er zelfs over na te denken om een musical te maken met deze twee erin. Hoe dan ook, het hotel van toen werd voornamelijk bezocht door jongens met vetkapsels en meisjes die al te graag de jongens wilde zien die hun haren zaten te kammen.

 

Competitie: Ook jij was ooit een Junior!

Reader-Juniororganiseert deze competitie over jou! Ehh, ik? Ja jij! Ook jij was ooit een junior, vertel daarom hoe jij in jouwJuniorleven was in Noobhotel. Neem een voorbeeld aan het bovenstaande stukjevanMarloes- en Reader-Junior. Degene die het leukste stukje instuurt wint een troffee maar ook een enige echte NBITbadge!

Klik hier om mee te doen met deze competitie >>>

(Je mag geen stukjes insturen die gaan over jouw 'Real-life', je wordt dan meteen gediskwalificeerd van alle competities van Noob Back in Time!)

Competitie: Grease the Musical/Movie

Marloes-Juniororganiseertdezecompetitie over Grease de musical/film. Maak een leuk stukje of verhaaltje wat over Grease de musical óf film gaat. Dat kan van alles zijn, een krantenartikel, recensie, email en etc. Maak het zo aantrekkelijk mogelijk want het moet wel mensen aantrekken!Degene die het leukste stukje instuurt wint een troffee maar ook een enige echte NBITbadge!

Klik hier om mee te doen met deze competitie >>>

 

NBIT-badge

Je mag natuurlijk met beide competities meedoen. We zullen de komende dagen meerdere tijdperken bezoeken waarbij jij steeds weer de mogelijkheid krijgt om mee te doen met een competitie. Er zullen dus meer kansen voor jou komen om te kunnen winnen!

Ook hebben we een event georganiseerd, namelijk een wireddoolhofin de kamer van Reader. We verwelkomen jullie op woensdagavond 18:30 (half zeven) in Diner Rydell! En de hint die weggegeven wordt is; haal de film Grease maar uit de kast!

Zo, dan ga ik nu een kop koffie drinken met mijn jongere zelf. Oh wacht, ik hield toen nog niet van koffie...

 

Reader, hoofdreporter en Reader-Junior, nog geen hoofdreporter.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties