Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Voice of Noobsocial

Ben jij geschikt?

DJ Ducketz is vandaag naar huis gestuurd : normaal gesproken staat ze in de HC Lounge een feestje te bouwen en ook Club NX staat leeg. Geen enkele DJ heeft een stem over, ze hoesten de longen uit hun lijf en een dagje bedrust is niet genoeg.
Er staat al regelmatig een AUTO-DJ aan maar dat is nooit de sfeer die we moeten hebben. Wij willen een echt feestje waar het dak vanaf vliegt! Iemand die de gezelligheid in de Club NX en HC Lounge brengt... Dat Frank dan regelmatig het dak op moet maakt dan niet uit(Ondanks dat hij hoogtevrees heeft) dat heeft die graag er voor over want altijd dezelfde nummers op de AUTO-DJ word nu wel aardig saai.

Wij zijn op zoek naar the Voice of Noobsocial ofterwijl nieuwe DJ's voor Noobsocial.nl voor de enige echte radio van Noobhotel!

Denk jij dat jij het kan? Dat jij de perfecte stem heb, en ook een feestje kan bouwen?! Dat je orgineel bent en kan groeien?! 

Solliciteer dan direct op Noobsocial! > Registreer/Log in> Klik dan op NoobFM > Vacatures > DJ vul daar het formulier in en vergeet je stemopname niet.Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties