Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #9!

Kijk snel om te zien wie er heeft gewonnen.. ;)

Zo, de gnomes hebben nu allemaal een plekje in Noobhotel en onze gastheer Frank kan weer rustig slapen zonder dat hij wakker wordt met springende gnomes op zijn bed!

KVDW #9

Al een tijdje kunnen we weer genieten van de Sound sets die in de catalogus staan in Noobhotel, daarom is het thema muziek. Hiervoor kan je bijvoorbeeld de categorie, Neon, Muziek, Bling en/of Vuurwerk gebruiken om je kamer in een ‘muziekachtig’ sfeertje te brengen. Andere meubel categorieën zijn natuurlijk ook welkom.

Regels 

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kan ik het niet bekijken.

Zet in je kamernaam [KVDW #9] óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je spelernaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Winnaar

Tsja, ik heb aan de gnomes gevraagd wat zij de fijnste kamer vonden om te verblijven, en dat was de kamer van niemand minder dan OfficialKim! Gefeliciteerd, jij ontvangt zo snel mogelijk de KVDW badge!

Verder heb je hebt tot volgende week woensdag de tijd, 22-01-14, in die middag loop ik alle kamers langs. De winnaar krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

 

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] niet wanneer je [KVDW #9] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

http://imageshack.com/a/img855/5619/6k10.png

 

Ps: als er plaatjes niet laden, of het niet doen, komt dat omdat het de eerste keer is dat ik een nieuwsbericht upload. ~Linda

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties