Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

De Noob Choice Awards!

Het spektakel komt er weer aan!

 

Het is al een tijdje rustig in het hotel, maar daar gaat verandering in komen!

Velen van jullie vragen zich waarschijnlijk af waarom het de laatste tijd zo rustig is in het hotel. Geen leuke events waar je aan mee kan doen, en weinig spannende acties die gehouden worden. Maar wees niet getreurt!
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het leukste, en spannendste event dat Noobhotel kent. De Noob Choice Awards!

Om de zoveel tijd wordt dit spektakel georganiseerd, en telkens worden er vele prijzen uitgedeelt. En deze keer is dat niet anders! Er is voor iedereen die mee doet aan een onderdeel tijdens dit event een geweldige prijs. Zelfs al win je uiteindelijk geen Noob Award dan ben je nog steeds een winnaar in onze ogen!
Ditmaal krijgen de spelers de complete controle over wie er genomineerd worden voor elke categorie. Dus bereidt je maar voor, vraag al je vrienden te stemmen op jou wanneer de tijd daar is. En zorg dat jij bij de Top 5 behoort na de eerste stemronde! Maar ik hoor jullie al denken “Hoe werkt dit event?”.

Bij dit evenement zijn er 2 stemronden. De eerste stemronde is de Open stemronde. Hierin kan jij als speler zelf kiezen voor wie je stemt per categorie.
Deze categorieën zijn:
De Aardigste Noob
Best Geklede Noob
Leukste Koppel van Noob
De Beste Bouwer
De Meest Behulpzame Noob

Wanneer alle stemmen getelt zijn na de eerste stemronde, wordt er een Top 5 geselecteerd per categorie die doorgaan naar de tweede ronde. In deze ronde kan iedereen nogmaals stemmen, alleen dit keer op de Top 5 per categorie.
Uiteindelijk zal er een geweldige awardshow zijn waarbij er naast de Awards ook leuke cadeaus zullen zijn voor alle aanwezigen! Maar hier stopt de prijzen regen nog lang niet! Wanneer je stemt tijdens de stemronden, zal je ook beloont worden voor je deelname.

Binnenkort komt de volledige planning van de Noob Choice Awards in het nieuws, en zal er meer informatie gegeven worden over hoe en waar je kan stemmen!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties