Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Spotify!

Lees snel meer!

Beste Noobs,

voordat wij jullie gaan informeren over de Noob Spotify zijn er 2 mensen die jullie graag willen bedanken. Allereerst wil Frank jullie van harte bedanken voor het insturen van al jullie liedjes voor de Auto DJ! Hij heeft speciaal voor jullie een kort berichtje achter gelaten:

''Ik wil graag alle Noobs enorm bedanken, zonder hun was dit niet gelukt! Er zaten super veel toffe en leuke liedjes tussen, ik heb deze samen met het DJ team in de Auto DJ gezet. Máár ik vind dat we meer met jullie liedjes moeten doen, daarom heb ik samen met het DJ team een speciaal Spotify account voor NoobHotel gemaakt. Op deze manier kunnen jullie op NoobHotel maar ook buiten het hotel genieten van jullie favoriete liedjes. Ook zal ik mij natuurlijk aan mijn woord houden, iedereen die een liedje heeft ingestuurd zal binnenkort een speciale beloning ontvangen!''

Ben je benieuwd naar de Spotify playlist van Frank & het DJ team? Je kan hem vinden door op deze link te klikken.

Naast Frank wil zijn broer Frenk jullie ook graag bedanken. Hij was erg blij met alle Ambassadeur sollicitaties, daarom heeft Frenk ook een kort bericht voor jullie:

''Lieve Noobs, bedankt voor jullie hulp! Ik heb al super veel sollicitaties binnen gekregen, ik ben al úúren aan het lezen! Máár natuurlijk is iedereen nog welkom om te solliciteren. Je kunt tot 20 april solliciteren, daarna neem ik een welverdiende pauze van sollicitaties lezen.'' 

Wil jij nog graag solliciteren voor Ambassadeur? Via deze link kom je op een ander nieuwsbericht uit, je kan hier precies lezen wat je moet doen.

Wij wensen jullie héél erg veel luister plezier, geniet van de Auto DJ update & van de Noob Spotify! Ook willen wij iedereen die nog wil solliciteren heel erg veel succes wensen!! 

 

Het Staffteam & Het DJ team

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Spotify!

Nice leuk idee

Advertenties