Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

NoobHotel Bouwteam Sollicitatie!

Dit keer een speciale versie van Kamer van de Week! Solliciteer jij ook voor het offici?Żle NoobHotel Bouwteam?!

Ha die Noobs,

De geruchten gaan al lange tijd gaande binnen de muren van Noobhotel, maar nu is het eindelijk toch zo ver. Marloes en Reader presenteren met trots: het Noobhotel Bouwteam. Maar wat houdt het precies in? Dat gaan we even haarfijn uitleggen!

De functie van het bouwteam is namelijk het bouwen van topkamers, functionele kamers (kamers die ergens voor gaan dienen), kamers voor feestdagen, maar ook kamers bouwen voor de events van NhReport. Marloes en Reader zijn de leiders van het bouwteam. De functie van de leiders is namelijk het begeleiden van de bouwers in het bouwteam, welke functie de kamer zal krijgen, of de kamer goed gekeurd wordt maar ook vooral mee bouwen met het bouwteam! De kamers die gebouwd zijn door het bouwteam zullen te vinden zijn onder de accountnaam: NHBouwteam.

 

Maar de vraag is: hoe kom ik in het bouwteam terecht?! Simpel, door te solliciteren. Nee, het is geen saai sollicitatie gesprek maar een kamerbouw-sollicitatie-voor-het-bouwteam. Ehm ja, laten we dat even uitleggen. Je bouwt een kamer, je mooiste kamer, nog mooier dan al jouw andere kamers bij elkaar. Je maakt (het liefst) een printscreen, verstuurd de printscreen naar [email protected], je zet je kamernaam én spelersnaam erbij. Maar om je sollicitatie compleet te maken, zet je nog je motivatie erbij. Vertel ons waarom jij in het bouwteam hoort te zitten. Vandaag, donderdag 24 april, heb je de tijd tot en met volgende week woensdag 30 april. Er zit geen thema aan je sollicitatie vast. Dus zorg ervoor dat je de motivatie voor de kamer ook in de sollicitatie hebt staan! Zo weten wij wat de boodschap is bij je kamer, en waarom je de kamer hebt gebouwd.

 

Kort samengevat, je stuurt je sollicitatie op naar [email protected]. Met dit erbij:

 

- Een printscreen van je kamer
- Je spelersnaam
- De kamernaam van je opgegeven kamer
- Jouw motivatie voor het bouwteam
- De motivatie voor de kamer

 

Zijn we klaar? Nee, nog niet. Er zijn nog wat regeltjes die je moet doornemen voordat je meedoet, zo ben je helemaal op de hoogte.

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler (of hotel) is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, is je sollicitatie ongeldig.

Je kunt goed samenwerken in teamverband.

Je bent dagelijks te vinden in Noobhotel.

 

Marloes en Reader wensen je héél veel succes!

Ter informatie, er wordt gebouwd met de normale en gebruikelijke catalogus en eventueel met de VIP catalogus voor de VIP leden in het bouwteam.


Hoe maak je een printscreen?

- Je gaat naar het knopje PrtSc SysRg (naast je F12)

- Je klikt daarop 

- Je gaat naar je paint

- Je plakt hem in je paint (rechtermuisknop en dan plakken)

- Je slaat hem op

Voila!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties