Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

BreakingNoob #2

Lees snel de columns van deze week!

Hallo Noob’s! Het is weer tijd voor een gloednieuwe Breaking Noob! Vorige week hebben we al een beetje uitgelegt wat er allemaal is veranderd. Deze week maken jullie kennis met 5 andere columns. Sommige ken je misschien al een anderen komen als een verrassing. 

Wij hebben een kleine mededeling voor jullie! Jullie hebben het overige nieuws misschien al gelezen maar er zijn momenteel Staff Sollicitaties gaande! Ben jij nou geinteresseerd en wil jij een kansje wagen? Klik dan hier om het nieuwsbericht te lezen! *Psst: Natuurlijk wel pas nadat je de interessante columns van deze week hebt gelezen...* Ook zijn er Report Sollicitaties, daarover aan het einde van de columns meer!

Wij wensen jullie veel lees plezier :-)

Vandaag liep ik door het hotel en vond ik Frank huilend in een hoekje. Toen ik een arm om hem heen sloeg duwde hij me boos weg en zei dat hij niet wilde praten. Zou Frank Denise en Maarten zo erg missen?
 


Dit is weer een nieuw column! Wij maken een foto moment van een van de hoogtepunten van die twee weken. Klik hier om de foto van deze week te bekijken!


Deze week waren wij op bezoek bij Grandman1234. Hij staat ook wel bekend als Bram. Bram is de afgelopen tijd druk bezig geweest in het hotel en daarom waren wij wel geïnteresseerd wat er in zijn koppie rond spookt! Wist je trouwens dat Bram liever in een rustig dorpje woont dan in de stad? Meer lezen over het interview? Klik dan hier!


De competitie met de woordzoeker was razend populair! Daarom hebben wij besloten om hem te gaan verwerken in de Breaking Noob! Wij hebben onze hersenen laten kraken om weer een moeilijke woordzoeker voor jullie te maken. Het thema van de woordzoeker deze keer is: Catalogus. We hebben cataloguspagina's uit gekozen en deze in een woordzoeker geplakt. Sla de woordzoeker op, omcirkel de woorden in paint en stuur ze vervolgens in naar bre[email protected]. Veel succes! Klik hier om naar de woordzoeker te gaan

Wij hebben weer een top 5 voor jullie klaar staan! De top 5 wisselt geregelt af qua onderwerp. Dus je  kunt vanalles verwachten! Deze keer hebben we de Top 5 muziek van Nederland!

 

1. Nicky Jam ft. Enrique Iglesias – El Perdón
2. Felix Jaehn ft. Jasmin Thompson – Ain’t Nobody (Loves me better)
3. The Weeknd – Can’t feel my face
4. Calvin Harris + disciples – How deep is your love
5. Madcon ft. Ray Dalton – Don’t worry

 Het Reportteam is nogsteeds opzoek naar Reporters. Bekijk de vorige Breaking Noob hoe je hier voor kunt solliciteren. Klik voor het nieuwsbericht hier!

 Wij hebben via de mail een gedicht toegestuurd gekregen van Coolwillem15. De afgelopen dagen in NoobHotel waren hectisch met de vele vertrekken van Staffleden. Coolwillem15 wou er toch nog een paar in het zonnetje zetten. Benieuwd naar het gedicht? Klik hier!

Dit was het weer voor deze week. Wij zien jullie graag weer bij de volgende BreakingNoob!

Tot volgende week!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties