Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 58.

De 58e Noob News Report. Een beetje leeg maar Veranderingen komen.

De Comback van de NNR is helaas een weeje uitgesteld, dit komt door een Super druke en lange week, die onze Eventmanager, NieuwsSchrijver en Reporter heeft moeten meemaken. Voor nu lees je alle voorbereidingen die je de volgende week zult vinden in de Noob News Report.

NhReport & De Eventen.

Zoals jullie weten is Vanaf het begin van de NNR, en nog veel eerder, NhReport verantwoordelijk voor de Officiele Filmpjes van Noobhotel. Reporter Quizz doet iedere week z'n best om die filmpjes Online te zetten. De Filmpjes opnemen, bewerken en online zetten is veel werk en daarom zijn er soms wat minder filmpjes dan er normaal zouden zijn.

Niet lang geleden is Reporter Quizz helaas opgenomen in het ziekenhuis. De gevolgen van dat bezoek zijn nu nogsteeds merkbaar. Reporter Quizz zal de komende tijd genoeg rust moeten hebben om weer te herstellen van het letsel wat hij heeft opgelopen. Daarom zullen de komende tijd een stuk minder filmpjes online komen dan normaal. Na verloop van tijd worden het er steeds meer. Helaas kan daar nu nog niet over worden bepaald.

De Volgende Week.

De volgende week zal ondanks de afwezigheid van Reporter en Evenmanager Quizz toch goed gevult zijn. Er zal minimaal 1 event worden gehouden deze kunnen jullie vinden bij de Events in het Hotel. Ook zullen er weer filmpjes worden opgenomen voor volgende NNR.

In de volgende NNR.

De volgende NNR zal weer gevult zijn met Filmpjes, Aankondigingen, Competities, Eventen en nog veel meer. nog geen echte speciale dingen maar die komen er nog aan. Veel plezier, en ...

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties