Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #22!

Hej och v?├▒lkommen tillbaka! Of ehm.. Ja.. Welkom terug! Terug van weggeweest.. en met nieuwe gasten? Geniet van de nieuwste Kamer Van De Week!

Allereerst mijn excuses dat de KVDW te laat is, dit heeft natuurlijk de reden dat ik het wat druk had met andere dingen waaronder Noob Back in Time. Maar, hier is de nieuwe Kamer van de Week!

Winnaar

Vene heeft de titel Kamer van de Week gewonnen met zijn kamer! Gefeliciteerd Vene, je KVDW badge komt er zo snel mogelijk aan.

KVDW #22

Zoals jullie wel gemerkt hebben en hebben gelezen afgelopen week zijn de Vikingen aangekomen met hun Viking meubels. En je raadt het al, het thema deze week is Viking! Maak een dorp, fort of iets heel anders. Als het maar te maken heeft met het thema. Voor de duidelijkheid, de Viking meubels vindt je onder het tabje Culturele Meubels in de catalogus.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #22] (aan het begin van de kamertitel) óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot volgende week vrijdag de tijd, 13-06-14. Op vrijdagmiddag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #22] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties