Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Event Agenda

Deze week mag je zeker niet missen!

Hey Noob’s! De vakantie is gearriveerd of staat voor sommige om de hoek, en dat moeten we vieren. In de NoobTimes wordt regelmatig een Event Agenda geplaatst waarin we lezen wanneer we welke events kunnen doen. Deze week is die agenda te lang en groot om in ons kleine krantje te plaatsen, vandaar dat we deze week de events in een los nieuwsbericht plaatsen. Zo weet jij exact waar jij moet zijn deze week!

Het eventteam organiseert deze week een Eventweek! Dit houdt in dat er iedere dag van de week een leuk event voor jou wordt gegeven. Van 17 juli tot en met 23 juli kun je mee doen aan deze spectaculaire week. Dit keer staat de eventweek in het thema van: Kleuren.

Het rooster voor de eventweek:
Aanstaande maandag 17 juli om 20:00 kun je meedoen aan het event van Bram. Daarin strijden we Samen tegen de Klok. 

Op dinsdag 18 juli om 20:00 gaan we samen met Ben. een heftig potje Airhockeyen!

Klaar om woensdag 19 juli je hersenen te laten kraken? Sunshine. laat je kennis maken met het Wired Forest om 20:00

Cardio trainen we op donderdag 20 juli om 20:00. Want Ben. laat ons weer zweten in een Cactus Run!

We luiden het weekend in met een Minigame Race. Op vrijdag 21 juli om 20:00 laat Jaden. Ons racen naar het weekend.

Voetbal, hockey of heb jij een andere sportwedstrijd op zaterdag? Deze keer niet. Komende zaterdag 22 juli om 20:00 hebben we een nieuwe competitie. Iris. laat ons zwoegen in een 1 VS 1 Patronen wedstrijd.

Op zondag 23 juli om 20:00 laten we ons lichaam rusten maar onze hersens kraken. De week wordt afgesloten door Jaden. en Ben. die met ons een spannend potje Feit of Fabel gaan spelen.

 

Schrijf deze spectaculaire events in je agenda of zet een alarm in je telefoon want deze wil je absoluut niet missen. Er vallen natuurlijk weer ontzettend veel eventpunten te behalen!

Veel plezier!

- Het Eventteam & Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties