Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Nh Report is terug!

Tijd voor een feestje!

*Trommelgeroffel*   Jaaaa! We zijn weer terug van weggeweest.

Jullie zullen het wel gemerkt hebben. De laatste tijd waren er geen berichten meer te vinden over NhReport. Na een paar dagen terug te zijn, kriebelde het ons toch iets te veel... We hebben uiteindelijk al snel besloten om samen het hele NhReport weer op gang te krijgen. En gelukt! We hebben iedereen toch weten te overtuigen en hopelijk maken we een goede doorstart met dit nieuwe Team! We beginnen meteen goed want dit bericht staat BOM BOM vol! Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet ;). 


Wie zijn onze Reporters?

 Nou meteen even voorstellen dan maar! Voorlopig zijn we nog maar met z’n 2e. Maar dat mag de pret niet drukken. Als het allemaal goed op gang komt zullen we ons team zeker versterken! Tot die tijd wij jullie reporters: 

BART

Hooii! Ik ben Bart, Ik ben al heel wat jaren actief geweest in Noobhotel. Maar door tijdnood heb ik helaas een flinke tijd stil gezeten in het hotel. Ik ben een
Ex-Stafflid en vroeger al eens reporter geweest. Ik heb het altijd met plezier
gedaan en heb er nu ook weer mega veel zin in ;) Ik zie je snel! 

                                                                                                                                                                         RICKS

HeyHey! Spelers van 1,5 jaartje geleden zullen mij nog wel kennen. Ik ben net als mijn collega Bart zeer actief geweest in Noobhotel, van Events tot Report en ook nog een tijdje van het Staff-team. Ik ben onlangs weer eens komen kijken op noob en miste in alle sfeer het Report team. Gelukkig mag ik dit samen met Bart weer opstarten! We komen elkaar vast wel tegen! ;)


Wat kunnen we verwachten van NhReport?

 Nou, dat ga ik eens haarfijn uitleggen. Er komt een heleboel op je af de komende tijd. We gaan proberen zo veel mogelijk evenementen te houden samen met Yann!ck. Hij gaat namelijk groten deels over de evenementen, over hem gaan jullie ook veel horen want hij zorgt grotendeels dat alles in goede banen loopt. Wat er allemaal gaat verschijnen uitgebreid voor je uitgelegd! 

 

NOOB NIEUWS FLITS!


Jaa! Een nieuwe nieuwsbrief. Natuurlijk omdat het hele Report weer een nieuw jasje heeft krijgt de Nieuwskrant ook weer een nieuwe naam. Na NoobNewsReport, Flitz en BreakingNoob, vonden wij het tijd voor iets anders. We hebben wel wat vergelijkingen meegenomen om zo het verleden toch nog een beetje mee te nemen! Alleen zal deze nieuwsbrief niet altijd elke week verschijnen. Wij willen het Report namelijk rustig opstarten! Ook een aantal columns van vroeger komen terug. Maar wel alles met andere Reporters en in een compleet nieuw jasje ;).


Music Videos

Een oude bekende... Maar wel nieuwe tophits! En toevallig, dat wij (Bart en Ricks) ook samen een music video hebben van vroeger!
Laten we die maar eens bekijken je vindt hem door op de afbeelding te klikken.

(https://www.youtube.com/watch?v=Rb7CsJ3GZRI)

 

 

Dress Like A Star

Eentje die echt van heel ver geleden komt. Als je al rond de 2 jaar op Noobhotel zit herken je het nog wel! Maar komt zeker terug met heel veel nieuwe sterren. Het nieuwe jasje van dit programma is dat we elke aflevering een gast bij ons hebben!

 

 

The Interview

Hoe ziet het privé leven van iemand er nou uit… Dat zijn vragen die normaal onbeantwoord blijven. Maar met deze interviews komt je alles te weten wat je maar wilt! Meestal wordt er een Staff geïnterviewd maar het kan ook zo maar zijn dat we bij jou aan de bel trekken!

Noob van de Week

Deze kan natuurlijk niet ontbreken. Dit bericht zul je dus ook zeker altijd terugvinden in ‘’Noob Nieuws Flits’’ mocht het toevallig 2 weken duren voordat er een nieuwe ‘’NNF’’ op komt? Dan onthouden we je dat natuurlijk niet en vindt je ook 2x Noob van de week in de ‘’NNF’’! 

 

 

Kamer van de Week ‘’Terugblik’’    

Deze is inmiddels bij iedereen al bekend! En wordt georganiseerd door Yann!ck. We zullen hier nog altijd een kleine terugblik op geven en aan Yann!ck vragen wat nou precies zo uniek was aan de gekozen kamer van de week. Voor verdere vragen en deelnemen aan KVDW. Moet je bij het andere nieuwsbericht zijn.  

 

De Evenementen Kalender…

Natuurlijk hoort deze erbij. Je wilt natuurlijk geen enkel evenement missen, daarom doen wij jou werk en houden alles bij! Mocht een evenement niet doorgaan kun je altijd nog kijken op de dag zelf. Als een evenement niet doorgaat staat er bij ‘’GEANNULEERD’’ even een voorbeeld van een evenement dat doorgaat en een evenement die niet doorgaat: 

>> Vrijdag 4 november – 20:00 – Stoelendans     ‘’Gaat Door’’   

 

>> Zaterdag 12 november – 14:30 – Klompjesbal    ‘’GEANNULEERD’’ 

 

Dit is ook hoe de evenementen kalender er ongeveer uit komt te zien. Maar wel alles op datum! Dus maak je geen zorgen dat je je verkijkt en een evenement misloopt!

De meeste evenementen zullen gespeeld worden in de kamer van Ricks. De kamer staat onder de naam:’’ » NhReport Evenementen Hal ‘’. Wees niet getreurd als je niet kan komen. Er zullen in de toekomst meer evenementen gaan plaats vinden. Wij gaan voor jullie keihard aan de slag!


Afbeeldingsresultaat voor habbo hotel dice

Dan zal ik maar gelijk het eerste NhReport evenement bekend maken!

>> Donderdag 3 november – 20:15 – Dobbel geen 6    ‘’Gaat Door’’
                       let op! Evenement is vandaag


Hopelijk is alles een beetje duidelijk geworden. En zijn jullie blij met de terugkomst van NhReport. In de eerste ‘’Noob Nieuws Flits’’ Wordt ook duidelijk waar je het kanaal kan vinden van NhReport. Het oude kanaal wordt niet meer gebruikt, maar kun je zeker bekijken voor alle oude video’s.

 

Tot snel, en nog een kleine mededeling.

Het is goed om weer terug te zijn! Jiiihoee.

 

-        Ricks en Bart 


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties