Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

KVDW #28

Eens zien waar we het beste konden feesten...

Jullie hebben twee weken de tijd gekregen om de titel Kamer van de Week (/Weken) #27 te winnen, maar er kan maar één iemand kans maken, wie wordt dat?!


Winnaar

Het was hartstikke moeilijk om een winnaar te kiezen. Er zaten erg mooie kamers tussen, ik heb bijna in elke kamer goed kunnen feesten. CoolxCrazy heeft namelijk de KVDW titel gewonnen. Gefeliciteerd! Je badge komt er zo snel mogelijk aan.


KVDW #28

Voor dit thema krijg je weer zoals gewoonlijk één week de tijd. We gaan namelijk kamperen! Het thema is dus Camping, maak een hele mooie camping of een luxe camping met huisjes erbij. Het is helemaal aan jou.


Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #28] (aan het begin van de kamertitel)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot volgende week vrijdag de tijd, 08-08-14. Op vrijdagmiddag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #28] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, dus geen slot!


 

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties