Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 52.

Misschien een beetje laat maar hier is hij dan, De PaasSpecial NNR.

De PaasEditie van de NNR is er dan eindelijk op deze 2e Paasdag staat er weer genoeg te gebeuren maar dat lees je allemaal hieronder.

De PaasEventen.

De PaasEventen starten dit jar op 2e Paasdag in de Kamer van Quizz. Daar zullen meerdere eventen worden gehouden en genoeg prijzen worden uitgedeeld. Om 3 uur start alles in de kamer van Quizz die je bij de Kamers kunt vinden.

NhReport & De Eventen.

NhReport heeft deze week vooral gewerkt aan de PaasEventen. Er waren geen eventen deze week, die staan vandaag allemaal te gebeuren. Verder zijn de Collums hieronder te vinden.

De Kvdw stond deze week in het Thema Pasen. Er kon maar een winnaar zijn en die vind je hierboven in het Filmpje.

Deze week stond Administrator Protected op het programma, Totdat er weer 2 nieuwe Trials Erbij kwamen. NhReport interviewde een van de nieuwelingen en dat was Amy.

De Volgende Week.

De komende week staat er niet zo heel veel te gebeuren. De eventen worden op een andere dag gehouden dan normaal. Dit komt doordat ik komend weekend weg ben. De NNR zal gewoon op zondag verschijnen, met Collums, Eventen en meer.

In de volgende NNR.

De volgende NNR zal weer goed gevult zijn met Collums en Eventen. De PaasEventen zullen tevinden zijn en genoeg te lezen. Verder zal er een kleine aankondiging zijn van een van de Zomereventen, waar jullie allemaal aan mee Kunnen doen. Kortom een goed gevulde NNR.

Tot de volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties