Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob times 5

We hebben in de tussentijd niet stil gestaan en hebben weer hard doorgewerkt aan een nieuwe Noob Times. We hopen dat het de moeite waard was. Veel leesplezier!

 

Ook al zitten sommigen in de examenperiode of hebben de meesten het druk, wij doen dit graag voor jullie. Zoals we in de vorige Noob Times vermeld hadden: we zijn er met de nieuwe rubriek: Uitdagende Romantiek. Pas maar op, want voor je het weet ben JIJ kandidaat.

 

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam is nog altijd op zoek naar mensen en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noobkrant voor Noobhotel te maken!

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stuk over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomst plannen zijn om het team te komen versterken.

Ten slotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

 

Spamteam sollicitatie

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar 
[email protected]

 

de Ambassadeur sollicitatie izijn open. Heb jij ervaring of zou je het altijd willen zijn doe dan snel sollicitatie. Voor meer informatie over de sollicitatieperiode  klik hier  

 

 

 

 

Deze week in Noob van de Week mogen we een splinternieuwe noob uitkiezen. Het was een moeilijke keuze, maar we hebben toch besloten om deze jonge dame in het zonnetje te zetten. zij helpt het team uitstekend, maar over wie hebben we het eigenlijk? Wij hebben het natuurlijk over Annelien Gefeliciteerd Annelien, jij wordt deze week onze nieuwe noob van de week. Jou noob van de week badge komt er zo snel mogelijk aan.

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten laat het ons dan weten, mail ons dan met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in het zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in het zonnetje zetten

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wilt zetten laat het zo snel mogelijk weten en stuur vervolgens jouw bericht vóór 20-07 naar [email protected], dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten. Wie weet komt jouw favoriet wel in de volgende Noob Times.

 

Noob & Noob

Hoe het verhaal vorige keer ging kan je hier terugvinden: Klik hier 

Het verbaast jullie dan wellicht ook niets dat daar een vervolg op komt.

“Professor Volt drong een hele tijd aan of onze vrienden echt niet mee wilden, na een hele tijd konden Noob & Noob het voorstel natuurlijk niet meer weigeren om mee te gaan. Ze besloten dus om samen toch de geheimzinnige professor te volgen. ‘Kom op, stap in de kar!’, riep de professor hen toe. De kar zag er heel vreemd uit, net als de professor zelf... Het was net alsof die kar al eeuwenlang niet gebruikt werd, het was stoffig en geroest. Niet dat de professor er ook roestig uitzag, maar hij leek zo onverzorgd. Noob & Noob rijden een heel eind mee met de professor die zich Volt noemde. Het laatste wat Noob & Noob toen nog zagen was een verlaten fabriek, daarna vielen ze in een diepe, chemische slaap...”

Volgende week komt hier een vervolg op, tenminste als onze vrienden nog in leven zijn?? 

 

Kunnen moderators verliefd worden? Jazeker! Want de laatste tijd gebeurt dat wel heel vaak… De ene moderator vliegt naar een andere speler, of collega. Anton (Protected) is daar een van, hij gaat stilaan meer naar een bepaald meisje, maar is dit 

wel echt? Niemand weet het, misschien is het allemaal wel opgezet spel! Meer weten? Stuur een mailtje naar [email protected]otel.nl of vraag het hem gewoon als Anton online is op noobhotel.

 

Onze Jessica maakte deze week een heel harde blunder mee, maar bijna niemand was er gelukkig bij. Behalve een van onze reporters, die had nog net een glimp ervan kunnen opvangen en zette het snel op papier. Jessica viel van de pixeltrap toen ze naar beneden wilde lopen. Jayden stond onderaan de trap en ze viel op hem. Op dat moment liep Jayden een blauwtje.

 

 

Ook deze week hebben we een nieuwe puzzel klaarstaan voor jullie. Deze puzzel is geen gewone puzzel, maar het is een sudoku. Omdat jullie het waarschijnlijk leuker vinden als die wat makkelijker is, hebben we een redelijk makkelijke klaarstaan. Voor de mensen die niet weten wat een sudoku is... In deze puzzel mag er in ieder dik afgelijnd hok, verticale lijn en iedere horizontale lijn, mag je alleen een cijfer van 1 tot 6 schrijven. Ieder cijfer wordt 1 keer gebruikt per hok of lijn. De puzzel kan ten laatste worden ingediend tegen 20 juli 23u59. De eerste die een juiste puzzel opstuurt naar [email protected] wint een leuke prijs.

 

Opzoek naar een leuke nieuwe serie om te bekijken? Voor de al wat oudere NoobHotel spelers heb ik een goede nieuwe serie te pakken voor jullie.

The Vampire Diaries

Caroline stelt een ultimatum en Stefans actie veroorzaakt een gevaarlijke kettingreactie. Damon krijgt ontluisterend nieuws en Sarah wekt emoties op bij enzo.

 

Na al dat liefdesgedoe en andere leuke weetjes, is het natuurlijk ook tijd voor een goede mop. Vertel hem aan je vrienden, familie en kennissen: lachen is altijd prettig. Deze keer gaat het over een huwelijk. Toepasselijk voor onze tortelduifjes…


Beloofd is beloofd:
Na bijna een halve eeuw getrouwd te zijn, sterft de man, niet lang daarna komt ook zijn vrouw in de hemel. Zij ziet haar man, vliegt hem in de armen en roept: 'Liefste, wat een geluk hier jou te vinden!’
De man kijkt verbijsterd op en zegt: 'Gooi nou

 geen roet in het eten, de afspraak was: 'Tot de dood ons scheidt!!!’

 

 

Na een 4de  kamer van de week is er weer een nieuwe. Dat betekent ook dat we weer verder aan de slag mogen gaan. Thema voor deze week past goed bij de Sport , dat betekent dat deze week het thema Voetbal. is. 

Maar we mogen natuurlijk niet de winnaar van de vorige Kamer van de Week vergeten.

Het thema was Zomerse avonturen We hebben deze week maar weinig kamers mogen bekijken. Maar de kamers die we mochten bekijken, waren wel mooi. Natuurlijk kan er maar 1 iemand winnen. Deze week is de winnaar tromgeroffel Keniabedelaar, gefeliciteerd, jij hebt de Kamer van de Week gewonnen! Je badge en 5 eventpunten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

  

Regels KVDW

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Voetbal dus. Zet in je kamernaam [KVDW-5]

Je hebt twee weken de tijd, tot 20-07. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-5] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 

 

Willen jullie nog even deze enquête invullen? Alvast bedankt! Klik op de afbeelding!

 

Dit was het helaas, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! En we proberen het iedere keer leuker te maken en meer te kijken naar wat jullie graag willen. Om dat te weten te komen, kunnen jullie de enquête invullen, iemand van ons team aanspreken of gewoon een mailtje sturen naar [email protected]. Hopelijk tot de volgende keer en alvast een prettige vakantie, geniet ervan!

 

- Reporterteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob times 5

Toppie !!!!RE: Noob times 5

Ziet er leuk uit!RE: Noob times 5

Ziet er weer goed uit! SmileyRE: Noob times 5

Dankjewel Angelo!RE: Noob times 5

Leuk artikel om weer te lezen. Top ga zo door Smiley

Advertenties