Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Een Verrassing

Een zenuwslopend nieuw, groot, leuk event.. ?

Lieve noobs,  

                                                                                                         
 

Ik heb zoiets vreemds mee gemaakt.. Vanochtend in de brievenbus lag een envelop. Toen ik rustig in mijn tuin de envelop opende stond het volgende op de brief: 

                                                               

OfficialKim, 

Geheime bewaren voor je noobspelers is geen slim plan. De media komt toch overal achter. Dus waarom zou je het uberhaupt proberen? Je moet eerlijk zijn naar je spelers en uitleggen wat je allemaal van plan bent! Ik zorg dat heel je "plan" verpest wordt. Keuzes maken is namelijk te moeilijk.  


Met grote ogen keek ik naar de brief. De eerste vraag schoot gelijk door mijn hoofd, hoe weet deze persoon dit? Direct daarna kwam de tweede vraag in mijn hoofd, wie is dit? Met trillende handen legde ik de envelop weg. Het was tijd om Noobhotel binnen te stappen en mijn taken als staff te gaan voltooien. Op het moment dat ik naar buiten stap en richting Noobhotel wil gaan, komen er plots allemaal journalisten op me afgerend. Ze nemen foto's van me en een journalist drukt een krant in me hand en begint me honderd vragen te stellen. "Officialkim wat verzwijg jij voor ons? Wat zijn je plannen? Hoe komt dit zomaar op de voorpagina van de krant?" Ik werd een beetje duizelig van al die vragen en rende razend snel door naar Noobhotel.  


Eenmaal aangekomen bots ik tegen Frank aan. Frank lacht naar me en begroet me vrolijk zoals altijd zei hij, goedemorgen Kim ik ben blij je weer te zien! Op het moment dat hij mijn gezicht zag, keek hij me bezorgd aan. Kort en bondig legde ik mijn verhaal aan hem uit. Hij besloot om te gaan onderzoeken in het hotel wie deze persoon eventueel zou kunnen zijn. 
 

Mijn plan zou nog even geheim blijven.. maar jullie mogen wel alvast gokken wat het is. Wat denk jij dat er in Noobhotel gaat gebeuren, welke verrassing verzwijg ik voor jullie? Zet in de reactie hieronder wat jij denkt dat er aan de hand is! Let wel op, ergens staat al een hint gegeven.  Degene die het raden winnen een rare!

  

Liefs, 

Geschrokken Hoofd Moderator OfficialKim.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties