Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #21

Lees snel meer!

Zo, daar is ‘ie dan, een nieuwe KamervandeWeek. Ja het duurde even, ik weet het, maar we hadden wel een andere soort KVDW tussendoor, namelijk sollicitaties voor het bouwteam. Hoe dan ook, na een maand afwezigheid (ja, een maand!), is de KVDW terug, maar met welk thema?

KVDW #21!

Ik wilde het jullie niet aandoen dat er deze week geen KVDW kwam, tussen mijn examens door ga ik jullie trakteren op een nieuwe, flitsende, geweldige Kamer van de Week. Met als thema… *tromgeroffel*examens! Ik vond het thema school wat cliché, bij het thema examens kan je natuurlijk alles bedenken. Een klaslokaal vol met hardwerkende examenkandidaten, een geweldig examenfeest en enzovoort. Misschien dat ik mezelf nog ergens terug zie? Ben benieuwd!

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel[KVDW #21](aan het begin van de kamertitel)óf mail je kamer met een screenshot naar [email protected] ! (vergeet niet je gebruikersnaam en kamernaam in de mail te zetten!)

Het rippen(=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt weer tot volgende week vrijdag de tijd, 23-05-14, dan zijn de examens officieel voorbij, tenminste, laten we het hopen!Opvrijdagmiddag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge.

Verder heb ik onderaan dit nieuwsbericht nog een banner neergezet, een kamer die je moet zien. De kamer vindt je onder het tabje OpenbareRuimtes in de navigator. En oja: veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes []en de spatieniet wanneer je [KVDW #21] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

 

Reader - hoofdreporter Nhreport

 


 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties