Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #27

Hier zijn we weer..!

Hi  Noob’s! Genieten jullie nog een beetje van de laatste dagen van de vakantie? Helaas moeten we alweer bijna afscheid nemen en weer extreem lang wachten op de volgende vakantie. Pff… Maar niet getreurd! De vakantie is misschien afgelopen, maar wij gaan gewoon door. Deze week is de NoobTimes gevuld met nieuwtjes, suggesties voor je laatste vakantie dagen én halen we herinneringen op van vroeger. Waar wacht je nog op?

 

– Het Reportteam

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 Wist jij dat er achter de schermen hard gewerkt wordt door een stel  toppers? Onder andere Angelo en Jeroen zetten zich volledig in om  NoobHotel nóg beter te maken dan het al is.. kan dat eigenlijk wel..?  Een van de veranderingen is te vinden op de Community pagina van  de Homepage. Wist jij dat je op dit moment en/of binnenkort niet  alleen kunt zien wie er in het Staff Team zit, maar wie er ronddwalen  in het NoobHotel Radio Team, Event Team en Report Team?

 

 

 De week in Netflix: Vaiana. Stiekem of misschien tot over je oren  verliefd op Disney films? Gelukkig heeft Netflix er voor ons een paar  ter beschikking. Heb je de nieuwste Disney prinses nog niet ontmoet?  Dan is dit het moment! Dit stoere, leuke, emotionele en grappige  sprookje maakt jouw weekend helemaal goed. Ben jij benieuwd naar  de trailer? Klik dan hier!

 

 

 

 De Noob v/d week is deze week niemand minder dan een van onze  eigen Reporters.. Sanne! Wist je dat zij haar hersenen de hele  vakantie heeft lopen kraken om nieuwe leuke columns voor jullie te  schrijven? Wij als team zijn haar erg dankbaar.. Maar we moeten het  bericht van vorige week wel even rechtzetten.. Sorry Sanne, maar je  bent toch wel echt eng. Dat is niet te ontkennen, maar dat maakt niet  uit. We vinden je als nog een leuke meid! Ps.. haat me niet xx Marloes

  

 

 

 Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan  is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan  de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele  bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen  aan de 22e editie van KVDW. Het thema voor deze week  is Griekenland. Laat de thuisblijvers het vakantiegevoel beleven.. Maak  jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge. Meer lezen over de competitie? Klik hier

 

 De mysterieuze gast van vorige week laat nog even op zich wachten.. Ik  denk dat hij of zij in de file staat. Maar niet getreurd! Heb jij nog niet  meegedaan aan de Wie ben ik-competitie van vorige week? Stuur dan  snel jouw oplossing op! Nog een extra blik werpen op de hints? Klik hier  om naar de vorige NoobTimes te gaan!

 Weet jij wie het vorige week was?! Mail het antwoord dan snel naar [email protected] en wie weet ben jij 1 van de winnaars !

 

 
 Tijd voor een muzikale afsluiter! ..En hoe kan dat beter dan met een  oude bekende music-video van onze eigen Reader? Ja, onze Reader is  geen beginner op dit vlak, maar doet dit al jaren. Met Soldaatje van  Ronnie Flex en Mr. Polska was Reader al de ster van de show in 2012.  En wij zijn blij dat  wij nogsteeds van zijn music-videos kunnen genieten.  Bekijk de Music-Video hier!

 

 


Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

  

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #27

Zie er goed uit SmileyRE: Noob Times #27

Veel leesplezier!

Advertenties