Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #11!

Een extra late, maar toch nog geweldige Noob Flitz! Enjoy deze noob flitz, richting pasen..

Inleiding

De NOOB FLITZ is er weer natuurlijk. Het lijkt alsof het nu elke dag mooi weer wordt. Er zijn nieuwe Builder Blocks toegevoegd aan de VIP catalogus en de nieuwsbrief staat weer helemaal vol met columns! Het thema deze week is namelijk veiligheid. Maar wat kan je in deze editie onder andere nou weer verwachten? Nou, een nieuwe ‘Het Geluid’, een gloednieuwe Noob en Noob en een nieuwe sappige roddel maar natuurlijk meer!

 

NhReport

Ook de reporters hebben niet stilgezeten afgelopen week, zo heeft proef-eventreporter OfficialKim een waar of niet waar event gehouden gisteren, reporter Reader heeft daar een filmpje van gemaakt, dat filmpje hou je nog te goed, die staat in de NOOB FLITZ van volgende week. Zoals beloofd staat er ook weer een nieuwe ‘Het Geluid’ in de nieuwsbrief, deze vindt je hieronder.

Verder hebben we een nieuw teamlid bij NhReport. Namelijk Riddle:

Hallo Noobhotel, ik ben Riddle, de nieuwe reporter van NhReport. Ik hoop dat ik jullie de reports kan geven die jullie willen en daarmee de Noob Flitz nog leuker kan maken. Volgende week staat mijn eerste report hier in de Noob Flitz. Tot volgende week. Groetjes Riddle.

Namens het gehele team van NhReport heten we je van hartelijk welkom en wensen we je veel succes! 

 

Het Geluid

Zoals beloofd is ‘Het Geluid’ terug! Maar dat precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Voor een mooi begin, heeft NhReport alvast 1000 credits in de pot gedaan, om mee te doen, klik je hier, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier

 

 

Veiligheid enquête

Hoofd-moderator OfficialKim heeft speciaal voor jullie alle veiligheidspuntjes op een rijtje gezet in een hele mooie presentatie. De presentatie vindt je via deze link, om gelijk aan de enquête deel te nemen, klik je op het column plaatje hiernaast. De enquete kan je hier vinden.

 

 

 

 

Columns

Deze week in een nieuwe NOOB FLITZ hebben we (alweer) een nieuwe column toegevoegd, namelijk Bericht van de Week. Maar naast een nieuwe column, hebben we natuurlijk ook onze wekelijkse columns.

Voor de column Pixel-Art kregen we een hele boel mooie foto’s binnen namelijk van Jolien Noé, een daarvan kan je zien wanneer je op het column plaatje klikt!

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Vissen:

Zet die luie pixels eens een beetje aan het werk, Vissen! Of ben je nu je goede voornemen om wat aan je conditie te doen alweer vergeten? Een rondje om de Picknickweide zal je goed doen. De zon schijnt, de lente komt eraan. Steek je neus buiten je kamer en omhels een nieuw seizoen!

De roddel van deze week is namelijk dat Linda weer ‘ns te laat was met het online zetten van de Kamer van de Week #20, reden daarvoor was omdat ze opgesloten zat in de koekjeskast van Mega Lindy, waarschijnlijk had ze expres haarzelf opgesloten om Reader te ontlopen. #betrapt

Vorige week was het thema school, maar helaas omdat het hotel eruit lag, én Linda ziek was, gaat dit helaas niet door.. Deze week daareentegen is er weer een thema! Het thema van deze week is Pasen! Zorg ervoor dat je er op je paasbest uitziek.. Want.. misschien komt er deze week wel iets speciaals.. *knipoog*

Omdat de Kamer van de Week deze week ietsjes later online stond, willen we nog even zeggen dat de KVDW gewoon doorgaat met hetzelde thema, het volledige nieuwsbericht vindt je zodra je op het plaatje klikt. Veel succes namens Reader!

 

Noob heeft een briljant ideetje gekregen, alleen wat vindt Noob ervan? Dat zie je weer in de nieuwe Noob & Noob!

Een nieuwe column voor de NOOB FLITZ. Deze wordt door OfficialKim verzorgd.

Deze week heeft Cupido Kim een best simpel stelletje uitgekozen denken jullie waarschijnlijk. Of toch niet..? Ze regelen alles voor het hotel en zorgen er voor dat jij je op je gemak voelt. Ze passen goed bij elkaar en het is duidelijk dat ze erg in de wolkjes zijn. Je moet maar is iets aan de een vragen of de anderen. De ogen veranderen gelijk in hartjes. Het koppeltje van de week is ... *TROMGEROFFEL*... Denise en Maarten!

We hebben een heel lief, romantisch, speciale bericht gekregen; van een speciaal iemand, voor een speciaal iemand:

Lieve xFacebookx aka Sammie,

 

Ik ken je al een hele tijd, en nog steeds voel ik vlinders in mijn buik!

Ik hoop dat onze liefde voor altijd door zal gaan bloeien!

Sammie, I love you!

 

Groetjes Tjardo (DuckyDragon)

 

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Ook het wekelijkse column van Bart en Bodhix is weer aan de beurt, deze keer trok Bart en Denise er samen op uit. Maar of het grapje wel aardig was tegenover Denise is nog maar de vraag… De strip vind je achter het column plaatje.

Dan hebben we nog de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! De tip deze week komt van Faul & Wad Ad en Pnau met hun nummer Changes! Verder hebben we een aantal stijgers en dalers, zo staat Avicii nu bovenaan de lijst.

(1)  ^  Avicii - Addicted to you

(2)  v  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(3)  =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(4)  =  John Legend – All of me 

(5)  ^   The Chainsmokers - #SELFIE

(6)  Coldplay - Magic 

(8)  ^   Calvin Harris - Summer 

(7)  v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(9)  =  David Guetta ft. Skylar Grey - Shot me down

(10)=  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:    Faul & Wad Ad vs. Pnau - Changes 

 

Events

Proef-eventreporter OfficialKim zal aanstaande donderdag een event houden, jullie worden allemaal om 19:30u verwacht in de kamer van OfficialKim, wat jullie gaan doen, is nog een geheimpje!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties