Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #25

Eindelijk een nieuwe Noobflitz met een paar veranderingen, kijk snel !

NoobFlitzHeaderLinda_zps6bf6a372.png

 

Inleiding

Deze week is de NOOB FLITZ iets anders. Zo nemen wij tijdelijk afscheid van Reporteigenaar OfficialKim, wij wensen jou het beste toe! Ook is onze Proef-Reporter SuperPear gepromoveerd naar Reporter, succes SuperPear! Ook is het deze week Halloween in Noobhotel, dus trek allemaal je kostuum uit de kast en bereid je voor op enge events .

 

Collums

Column-NoobHoroscoop_zps19b82d1f.png  Wat zou de bol deze keer weer gaan voorspellen.. 

Leeuw

Je bent moedig, maar soms te moedig. Probeer deze week wat voorzichtiger te zijn, of deze week zal ongelukkig voor je uitpakken. Ook raad ik je aan om dichtbij de kleur oranje te blijven. Waarom? Geen idee. De bol zal dat nooit onthullen.

 

Column-Roddelvandeweek1_zps8e2d0695.png Toen Reporter SuperPear Sanne aan het begluren was door Sanne's raam, hoorde Reporter SuperPear haar rappen net zo goed als Nicki Minaj. Sanne heeft toevallig ook net zo'n grote kont als Nicki. Is Sanne eigenlijk Nicki Minaj?

b74fc2bd15bc030eb54040db8692d694.jpg Zoals wij al eerder hadden aangegeven wisten wij niet of wij door moesten gaan met de KVDW of niet. Wij hebben besloten dit wel te doen ! Het thema voor deze week is Halloween. Wil jij graag meedoen zet dan [KVDW 1] voor jouw kamernaam. De uitslag wordt in de volgende NOOB FLITZ bekend gemaakt.

Column - Noob van de week.png deze week is Sanne opzoek geweest naar een nieuwe Noob van de week, en tijdens haar zoektocht vond ze onze eigen Hotel-Manager Linda. Sanne vind dat Linda de Noob van de week is omdat ze zich altijd 100% voor het hotel inzet. Ook is Linda altijd in voor een fabulouse Linda grap. Gefeliciteerd Linda !

ds62.png en om het af te maken, een gloednieuwe Noob Charts! Ook geven wij een tip, die je naast de Top 10 van deze week, echt moet luisteren!  

(1) ^ Mr Probz -Nothing really matters

 (2) = Calvin Harris - Blame ft. John Newman

(3) ^ Meghan Trainor – All about that bass

(4) ^ The Script – Superheroes

(5) ^ Becky G – Shower

(6) v Pitbull ft John Ryan – FireBall

(7) v Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C 

(8) ^ Taylor Swift - Shake it off

(9) v MAGIC! – Rude

(10) v Ariana Grande - Break Free ft. Zedd  

TIP: Mr Probz -Nothing really matters

 

 

 

 

Twittaa.png

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties