Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

The Noob News Report 53.

Na 2 weken weer een nieuwe NNR. Veel lees plezier!

De Noob News Report is na 2 weken terug in Noobhotel. Met de Kvdw en Noob & Noob die weer terug is is deze NoobNewsReport weer online!

De Zomereventen.

Het is nog vroeg in de lente, maar hier op noob starten we al met de zomereventen. De kamer zijn voor een groot gedeelte al gebouwd en de schema's zijn in de maak. Jullie kunnen allemaal mee doen met de echte Zomereventen. Er zijn 2 grote eventen. Het eerste event zal nogal exclusief zijn, De noobs worden door mij en Pa5cal gekozen. Het laatste event is gewoon voor iedereen en zal midden in de grote zomervakantie worden gehouden. Meer informatie volgt nog, Tot die tijd kunnen jullie allemaal gaan dromen over De ZomerEventen!

NhReport & De Eventen.

De Afgelope week ben ik afwezig geweest in verband met mijn ProefwerkWeek. Hierdoor zijn er helaas geen eventen geweest. Wel heeft NhReport een aantal filmpjes gemaakt die je hieronder kunt vinden.

Noob & Noob is weer terug in NoobHotel, de spannende avonturen van onze Blauwe mensjes zijn vanaf nu weer te vinden in de NNR. In de zomer komt zelf een speciaal evenement om de 2 Noobs, maar dat horen jullie Later.

De Afgelope weken was er ook weer een Kvdw. Met het Thema Lente heeft Lucas gewonnen, Hier in het filmpje zie je zijn kamer maar ook het nieuwe Thema.

De Volgende Week.

De Komende week staat er niet zo heel veel te gebeuren. De Safety House zal gewoon weer open gaan. Verder zijn er op Donderdag en Zaterdag weer Eventen. Deze kun je vinden bij de kamers van Quizz, en anders zijn ze te vinden bij de Events in het hotel.

In de volgende NNR.

In de volgende NNR zal weer alles zoals normaal te vinden zijn. De Eventen, de collums en misschien wel een Speciaal filmpje. Dit allemaal in de Volgende nnr en daarom zeg ik voor nu...

Tot de Volgende NNR, Quizz.

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties