Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENT] Fijne pasen!

Paaseitjes ZOEKEN! Of toch iets anders..?

Lieve Noobs, 

Afgelopen week zijn we begonnen met enige voorbereidingen voor het paasweekend. Terwijl we hiermee bezig waren ontdekten we een gigantisch paasei! Deze is te

 vinden in de kamer van Jorg met als kamer naam: Onderzoek naar gigantisch ei. We hebben hem aardig aan de tand gevoeld, maar ook hij weet niet hoe dit hier terecht is gekomen. Naast dit gigantische ei vonden we ook nog 2 bladzijdes van een dagboek, met daarop de volgende merkwaardige tekst: 

"Lief dagboek, 

het is vandaag tweede Kerstdag. Voor ons betekent dit de start van het paasseizoen. Elk jaar beginnen we op deze dag onze zoektocht in paasei-kostuum. We zoeken dan tot aan de zomer naar eieren. Je kunt namelijk niet lang genoeg bezig zijn met Pasen. Men verklaart ons voor gek, dat we zo vroeg al beginnen met zoeken. Maar vandaag hebben we het tegendeel bewezen...  

Een reusachtig paasei, midden in dit prachtige bos. Dit moet een teken zijn. Zou dit de paashemel zijn, waar we ons hele leven al op hopen? Ik weet het niet... Wat ik wel weet is dat we dit avontuur moeten aangaan, en we dit mysterie moeten binnentreden. Dit zouden dus ook mijn laatste woorden kunnen zijn. Mocht dit zo zijn, dan zijn wij te vinden in de Paashemel."                                 

                                                                                                                 - De Tien Paasgekken 

We hebben jouw hulp nodig! 

We weten dus dat er met Kerst 10 personen het paasei binnengegaan zijn en nooit meer zijn teruggekomen. Maar hoe kwamen ze daar binnen? Er is geen enkele opening te vinden in het paasei. We willen dus aan jullie vragen om maandag met z’n allen het ei te gaan onderzoeken, en de tien paasgekken terug te vinden! Hier vallen natuurlijk prijzen mee te winnen! 

Maandag kunnen jullie in een nieuw nieuwsbericht de antwoorden in vullen! Tot maandag 16:00!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties