Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob times 6

Beste noobs, wij hebben weer een (hopelijk heel) leuke Times voor jullie klaar staan. De enquête werd nog niet veel ingevuld, ook daar doen we opnieuw een oproep voor. We hopen dat jullie deze Times net zo leuk zullen vinden als de vorige.

 

Ook wij gaan op vakantie, sommigen onder ons naar het buitenland. Daar doen we wat inspiratie op voor Noob Times 7.0. Dus kunnen we helaas de komende 4 weken niet aanwezig zijn. Soms misschien wel  op het hotel zelf, maar een volgende Noob Times kan je dan niet direct verwachten. We komen terug op 26 augustus, wanneer school voor sommigen bijna weer van start gaat. Treur niet, want vanaf dan zijn we er weer en gaan we er weer helemaal voor! Mocht je nog een leuke roddel hebben of een mop ofzo. Laat het ons dan weten en twijfel niet om een mailtje te sturen naar [email protected] of om de enquête in te vullen.

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam is nog altijd op zoek naar mensen en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noobkrant voor Noobhotel te maken!

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stuk over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomst plannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Eventteam Sollicitatie

Wij mogen gaan vertellen dat de sollicitatie van het Eventteam weer open is. Heb jij verstand van wired of ben je goed in bouwen? Dan zoeken wij jou. Stuur jouw sollicitatie met onderstaande gegevens die wij van jou willen weten.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Een leuk idee voor een Event

 

Tenslotte zet je alles in een goed lopend verhaal en mail je het naar [email protected]!

 

Spamteam sollicitatie

Vind jij het tof om Noobhotel te zien groeien in leden? Dan is het spamteam iets voor jou! Je kan lid worden door te solliciteren en aangenomen te worden. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van:

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar 
[email protected]

 

We hebben een kleine, maar nieuwe update voor jullie, zoals jullie misschien al gemerkt hebben heeft Iris met pijn in haar hart alle teams moeten verlaten. Maar ze gaat ons niet helemaal verlaten, ze is nog steeds te zien in het hotel. Heb je vragen of wil je haar spreken? Dat kan, ze is ook bekend onder de naam Irishje.

 

 

 

Deze keer geen romantiek, maar wel een nieuwe rubriek! Het zou niet rijmen als dit niet waar was, maar je ziet: het rijmt! En natuurlijk maken wij geen grappen (buiten de moppentrommel dan ;) ). Wij zijn klaar met een nieuwe rubriek: Tekenwedstrijd. Om de creativiteit in noobhotel naar boven te halen, hebben wij jullie hulp nodig. Maak een tekening in het thema: Figuranten. Jullie krijgen tijd tot 24 augustus 23u59 om jouw tekening op te sturen naar [email protected].  Toevallig is dat ook de verjaardag van iemand één van onze reporters: Annelien. Jammer genoeg is zij dan nog op vakantie, dus een fijne verjaardag gewenst, nu al... De mooiste tekening van de gestuurde tekeningen krijgt een speciale prijs, waar (een) diamant(en) in verwerkt zit(ten) o.a. Hopelijk doen jullie ook mee, en veel succes!

 

Hoe het verhaal de vorige keer ging kan je hier terugvinden:

Klik hier !!!

“Noob & Noob worden wakker, ze werden verdoofd door de professor waardoor ze in een diepe slaap vielen. Als Noob rond zich kijkt, ziet hij een vieze ruimte, waarvan hij al zeker weet dat die ruimte al jaren niet gepoetst is. Het stinkt er verschrikkelijk. En op de schouder van Noob klimt er een spinnetje omhoog. De professor loopt door de gangen van de fabriek, terwijl Noob & Noob doorhebben dat ze gekidnapt zijn en opgesloten zitten in een enge kerker. In de houten deur die de kamer gesloten houdt zit een luikje. De professor maakt het luikje open en zegt: ‘Aha, jullie zijn wakker! Hier heb je wat te eten, ik ben geen slechte man die gekidnapten laat verhongeren!’ Hij schuift een dikke groene pap door het luikje en meteen daarna wordt het weer donker in de kerker. Hoe zullen Noob & Noob hier toch ooit uitraken? Ze blijven piekeren, terwijl de professor lacht als een heks in de fabriek...”

Volgende keer wordt dit vervolgd, hopelijk hebben onze vrienden tegen dan een ontsnappingsplan...

 

Deze week in Noob van de Week mogen we een splinternieuwe Noob uitkiezen. Het was een moeilijke keuze, maar we hebben toch besloten om deze jongedame in het zonnetje te zetten. Zij loopt super mooi in haar zomerse kleding door het hotel heen, maar over wie hebben we het eigenlijk? Wij hebben het natuurlijk over Juul. Gefeliciteerd Juul, jij wordt deze week onze nieuwe Noob van de Week. Jou noob van de week badge komt er snel mogelijk aan.

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

 

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 24-08 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

Vorige keer Jessica, deze keer Jessica. Ach ja, Jessica is een meisje die tegenwoordig veel blunders meemaakt. We gaan even terug naar een klassiek sprookje: Doornroosje. Ricietjuh is blijkbaar iemand die gelooft dat het verhaal Doornroosje echt kan. Jessica sliep in het Koffiehuis en Ricietjuh wilde haar wekken uit haar slaap. Hij besloot om haar een kus te geven. Achteraf bleek dat Ricietjuh niet de ware liefde is van Jessica, want de kus hielp niet. 

 

 

 

De puzzel van deze week is niet zo moeilijk. We geven je een zin en jullie moeten ons vertellen welk dier erin verstopt zit. Een voorbeeld: ‘Wij kunnen niet naar hem gaan, vraag of hij naar ons toe kan komen.’ Antwoord: ‘TOEKAN’

Onze vraag aan jullie: welk dier zit hierin verstopt?
‘De lopers bleven tijdens de marathon dicht bij elkaar.’

Mail het juiste antwoord naar [email protected] en win een leuke prijs. De wedstrijd loopt tot 19 of 26 augustus 23u59. De eerste die een goed antwoord verstuurd, wint.

Veel succes!

 

Ook deze keer is het ons niet ontgaan om jullie aan het lachen te maken. We hopen dan ook dat jullie met onderstaande mop kunnen lachen. Jantje is een veelvoorkomend persoon, maar... Wij denken dat Jantje evengoed vervangen zou kunnen worden door één van jullie, als jullie niet goed opletten worden jullie de hoofdpersoon in een volgende mop! Dus zet je niet te veel voor schut...

De moeder van Jantje zet een bord soep voor hem op tafel. Ze zegt: "Ik heb het tafelkleed net gewassen, dus maak het niet vies! Anders trek ik per vlek twee euro van je zakgeld af." Vervolgens gaat ze de keuken weer in. Als ze terugkomt, ziet ze Jantje met zijn lepel soep uitsmeren over het laken. Woedend schreeuwt ze: "Jantje! Wat ben je aan het doen, viespeuk?!" Jantje antwoordt: "Ik maak van drie vlekken één vlek.

 

Opzoek naar een leuke nieuwe lievelingsserie om te bekijken? Voor de al wat oudere Noobhotel-spelers hebben we een nieuwe, maar goede Jessica Jones serie te pakken voor jullie.

Gekweld door traumatisch verleden, benut Jessica Jones haar talent als privédetective om haar belager te vinden, voordat hij in Hell’s Kitchen meer kwaad kan aanrichten. 

 

 

Na een 5de  kamer van de week is er weer een nieuwe. Dat betekent ook dat we weer verder aan de slag mogen gaan. Thema voor deze week past goed bij de Zomer, dat betekent dat deze week het thema Zomerse sport is.

 

 

Maar we mogen helaas vertellen dat bij deze Kamer van de Week helaas geen winnaar is. En het thema was Voetbal en dat betekent dat we meteen door gaan naar het volgende thema.

  

Regels KVDW

Houd de kamer open, niet op slot! Anders kunnen wij het niet beoordelen.

Houd je aan het thema, Zomerse sport dus. Zet in je kamernaam [KVDW-6]

Je hebt twee weken de tijd, tot 01-08. De winnaar krijgt natuurlijk de speciale KVDW badge + 5 eventpunten. Veel succes!

 

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [ ‘ ] niet wanneer je [KVDW-6] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staangeen slot dus! Kamer met slot wordt niet mee gerekend. 


Weet jij leuke thema voor kamer van de week? Laat dan hier onder het nieuwsbericht je reactie weten en misschien komt jou thema in het nieuws te staan.

P.S.: Deze uitslag zal in het aparte nieuws verschijnen. Houd dus het KVDW (kamer van de week) nieuws goed in de gaten. Daar zal ook het nieuwe thema in tevoorschijn komen.

Willen jullie nog even deze enquête invullen? Het is dezelfde enquête als de vorige keren. Een keer invullen is genoeg. De enquête gaat over wat jullie eventueel nog willen in de Noob Times en of jullie geïnterviewd willen worden voor de Noob Times. Alvast bedankt!

Willen jullie nog even deze enquête invullen? Alvast bedankt! Klik op de afbeelding!

Helaas moeten wij hierbij deze Noob Times afsluiten en in plaats van 2 weken wachten, zullen jullie 4 weken moeten wachten. Maar niet getreurd! Want vanaf dan zijn wij er weer. En gaan we er helemaal weer voor, houd ook nog steeds Noob & Noob in jullie achterhoofd. En als jullie nog een tip of aanvulling hebben, laat het dan hieronder weten in de reacties, stuur een mailtje naar [email protected] of vul gewoon even de enquête in. Veel plezier en nog een fijne vakantie!

 

Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob times 6

Welkom proefleden Pierre, Cheyenne en Loïs. Succes in jullie proefperiode!RE: Noob times 6

Ziet er leuk uit!RE: Noob times 6

Nicee SmileyRE: Noob times 6

ziet er nice uit SmileyRE: Noob times 6

Wat dacht je van de Thema' Smiley .: Onderwaterwereld, Restaurant, Familiehuis, of iets in de trend... lol Greetz Neophyte87.RE: Noob times 6

Er waren te weinig kamers enz. Er zijn wel nog een paar andere redenen, maar dit is de basisreden.RE: Noob times 6

En waarom was er dan geen winnaar bij KVDW?RE: Noob times 6

dj time party peepsRE: Noob times 6

Ziet er weer leuk uit! Mooi gedaan!RE: Noob times 6

Een nieuwe leuke noobreport, voor leuke spelers... Veel leesplezier!????RE: Noob times 6

veel lees plezier allemaal

Advertenties