Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobtimes 11

Daar zijn we weer! Een gloednieuwe Noobtimes, lees snel verder...

Hoi Noobs! Fijn dat jullie weer even de tijd nemen om de krant door te nemen. Ga maar even zitten op jullie bank, neem er een koffietje bij en niet te vergeten: geniet van de Noob Times!

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

 

Het buggteam


Wil jij Noobhotel verbeteren en ben jij graag bezig? Dan is dit team wat voor jou! Er zjn namelijk altijd wel wat buggs. Je kan lid worden door te solliciteren. Verwerk de onderstaande punten in je sollicitatie en maak hier een goed verhaal van.

- Je naam + gebruikersnaam
- Je leeftijd
- Je motivatie
- Je beschikbaarheid
- Je skypenaam

Mail je sollicitatie naar [email protected]
Solliciteren kan t/m 24 november.

 

Collums

 

 

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij begeleidt fantastisch goed teams... Hij heeft al heel veel gedaan voor het hotel! De persoon waarover wij het hebben is natuurlijk... JeroenGefeliciteerd Jeroen met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan!

 

 

 

 

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden...

Frank neemt zijn lab-pod erbij en scant de olievlek. Een paar seconden later verschijnt de auto van de professor op het scherm. ‘Got it!’, schreeuwt hij uit. Frenk rent haastig naar zijn broer. ‘Wat heb je?’, vraagt Frenk. ‘Nou, ik heb een auto gevonden.’ ‘Moest je daar nu echt zo luid om roepen? Ik zie hier heel veel auto’s, dus ik weet niet wat er nu zo speciaal is aan de auto die jij hebt gevonden...’ ‘Het is de auto van de fabriek, Frenk...’ ‘Frank, ik snap nog altijd niet waar je naartoe wilt!’ ‘Ik heb zo het gevoel dat die fabriek hier iets mee te maken heeft...’ ‘Kan, maar dat weten we nog altijd niet zeker...’ ‘We kunnen het maar proberen?’

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Black Lightning, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:

Terwijl Jefferson aan zijn nieuwe rol went, voert Tobias de druk op Khalil op, wil Anissa een kerkkliniek redden en zoekt een onbekende contact met Jennifer.

 

We zijn er weer met een nieuwe puzzelbox! Om de komende vraag iets eerlijker te maken, hebben we een vraag apart voor een Belg en apart voor een Nederlander. Het gaat namelijk over tv. 


De vraag voor de Belgen luidt: ‘Wat is de kinderzender van de VRT?’
De vraag voor de Nederlanders luidt: ‘Van welke zender is dit het logo? Klik
hier voor het logo!

Dien je antwoord ten laatste in op 20 november en maak kans een cadeau van 2 diamanten.

Er doet de laatste keren niemand mee, dus moeten we besluiten om deze column even opzij te leggen. Als jullie toch willen meedoen en deze column terug willen: laat het weten in de reacties! Voorlopig geen tekenwedstrijd meer dus. Toch bedankt aan alle deelnemers die deelnamen in het begin!

 

 

 

Tot slot een leuke cliffhanger. Nieuw deeltje: nr. 3! Zou de laatste zin echt waar zijn van dit stukje? Misschien, misschien ook niet...

A friendship to kill for..(deel 3)

De voetballers zijn tussen de 20 en 23 jaar en ze dragen Erika op hun handen. Ze is hun club mascotte. Nick is 1 van die voetballers, hij is 21 jaar. 5 jaar ouder dan Erika, maar dat maakt haar helemaal niks uit. Soms is het best wel griezelig om te horen wat ze allemaal over hem weet. Ze weet precies wat hij doet, welk merk deodorant hij gebruikt en hoeveel geld hij gemiddeld uitgeeft aan kleding. Hoe ze dat allemaal weet, weet ik niet precies. Als ik het vraag, haalt ze 1 wenkbrauw op en begint te lachen. Saskia is al naar huis, ze moet ieder avond om 10 uur thuis zijn. Als ze ook maar 1 minuut later komt, mag ze de volgende avond niet weg. Ik heb haar ouders nooit echt gesproken, maar uit haar verhalen blijkt dat ze erg streng zijn. Thank God to my parents. Saskia is altijd erg stil en verlegen, zo'n typisch normale scholier. 15 jaar, vaak rokjes aan met vrolijke shirtjes erop en halflang blond haar. Een normaal meisje, een normale vriendin...

Smaakte de koffie? Was het lekker? Is de bank goed verwarmd? Goed geluierd? Niet te vergeten: hoe was deze Noob Times? Laat het allemaal weten hieronder in de reacties! See you later!

Het Reportteam
Sanne, Coolwillem15, Annelien., Cheyenne & .Pierre

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 11

Het lukt mij niet om te solesiteren wat is dan jet beste wat ik kan doen?RE: Noobtimes 11

Mooi nieuwsbericht, zoals gewend!RE: Noobtimes 11

Thanks for allRE: Noobtimes 11

Het leesplezier is aan jullie! Bedankt alvast voor de leuke reactie, Harm.RE: Noobtimes 11

Het was een toppe noobtimesRE: Noobtimes 11

Veel leesplezier!

Advertenties