Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Alle nieuwe commands!

Lees snel meer over de commands!

Beste Noobs,

 

onze developer is de laatste tijd erg druk bezig geweest voor jullie. Zo zijn er deze week al 2 updates uitgekomen voor extra commands, en vandaag is er weer een update bij gekomen. Dat betekend dus meer commands, en dit keer niet alleen voor de Noob Vip leden, maar voor iedereen! Hieronder staat een overzicht van alle nieuwe commands en de commands die er deze week al bij zijn gekomen.

Verander in een dier: [Noob Vip Command]

Je kan in allerlei dieren veranderen, onderandere in een hond, een kat, een pard of zelfs een leeuw! Als je in het hotel de command :dier lijst typt dan krijg je een compleet overzicht van alle mogelijke dieren! Om in een dier te veranderen typ je :transformeer [naam] En bij 'naam' zet je de naam van het dier waarin je wilt veranderen, bijvoorbeeld :transformeer hond Om weer een Noob te worden typ je de command :transformeer normaal 

Tover drankjes, eten en andere dingen tevoorschijn: [Noob Vip Command]

Je kan allerlei dingen tevoorschijn toveren, cola, bier, ijs en zelfs bloemen! Als je in het hotel de command :handitem [getal] typt en bij 'getal' een getal invoert dan krijg je een handitem. Binnenkort komt er een lijst met een volledig overzicht van alle handitems, super handig!

Super snel lopen: [Voor iedereen beschikbaar] *

Dankzij deze command heb je de mogelijkheid om super snel te lopen! Typ in het hotel de command :rennen je kan dan voor 5 minuten super snel lopen. Na je 5 minuten is er een korte pauze van 15 minuten voordat je weer kunt rennen. 

Nieuwe spelers verwelkomen: [Voor iedereen beschikbaar] *

Met deze command kun je heel erg makkelijk nieuwe spelers verwelkomen op Noobhotel. Typ in het hotel de command :welkom [naam] en zet bij 'naam' de naam van de speler die je wilt verwelkomen, bijvoorbeeld :welkom Bart Iedereen kan dan zien dat jij deze speler hebt verwelkomt, ook zal de nieuwe speler een melding krijgen dat je hem hebt verwelkomt!

Speciale kamerinstellingen aanpassen [Voor iedereen beschikbaar] *

Via deze command kan je bepaalde dingen in je kamer erg makkelijk toestaan of verbieden. Typ in het hotel de command :kamer_instellingen hierachter kan je de instelling naar keuze zetten die je wilt veranderen. Bijvoorbeeld :kamer_instellingen effecten dit zorgt ervoor dat niemand meer effecten kan gebruiken in je kamer. Als je de command nogmaals typt dan word het weer toegestaan. Je kan kamerinstellingen gebruiken voor effecten, respect, push & pull en dier mutaties. Als je in het hotel alleen de command :kamer_instellingen typt dan krijg je hier een compleet overzicht van. Deze command werkt alleen in je eigen kamer!

* Deze commands zijn erbij gekomen met de nieuwe update.

 

Zoals eerder gezegd zijn sommige van deze commands alleen beschikbaar voor leden die Noob Vip hebben. Heb jij geen Noob Vip? Dan kan je dat via de onderstaande instructies kopen:

1. Ga naar de homepage van Noob, dat is de pagina waar je het hotel in gaat.

2. Ga naar het kopje 'Diamanten kopen'

3. Volg de instructies op de pagina en koop daar je diamanten.

4. Klik onder het kopje 'Diamanten kopen' op het kopje 'ProVip'

5. Hier kun je voor 30 diamanten Noob Vip kopen!

 

Bij Noob Vip komen ook extra voordelen zoals :push :pull en :flagme commands! Ook krijg je 100.000 credits en 100.000 duckets extra!

 

Veel plezier met deze nieuwe commands!

Het Staffteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties