Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #30

Hier is onze nieuwsbrief weer!

 

 Hoi lieve Noob’s, natuurlijk zijn we er deze week weer. Voor mij (Sanne) was het weer de eerste oficiele week van school. En daarbij ben ik niet de enigste. Gelukkig was het weer om van te genieten dus kon iedereen heerlijk in hun welverdiende pauzes buiten zitten. Jullie hebben natuurlijk na zo’n drukke week gewacht op de nieuwe NOOB TIMES. Veel leesplezier !

  

 

Wij zijn met SPOED opzoek naar nieuwe Reporters!

heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! Of mail waarom jij de perfecte reporter zou kunnen zijn naar [email protected] En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Het Event-team is ook opzoek naar nieuwe leden!

Heb jij altijd al de ambitie gehad om events te maken? Een ouderwetse Stoelendans? Of een vet stoere GRIEZELHUIS?! Solliciteer dan nu!

Solliciteer naar [email protected]  met de volgende punten:

 

- Naam
- Noobnaam
- Leeftijd
- Motivatie
- Een leuk idee voor een event
- Skype-naam

 

Collums

 

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Waterman:

Het geld ligt op straat, Waterman! Nou ja,  niet letterlijk natuurlijk, maar de kans is groot dat je deze week nieuwe financiële bronnen aanboort. Stop je geld niet in een ouwe sok onder je matras, maar verwen jezelf eens en koop er wat leuks van! Houd wel goed bij wat je uitgeeft. Je wilt tenslotte ook niet aan de bedelstaf gaan.

 

Deze week in Netflix How to get away with Murder. Dit is een serie over studenten die graag advocaten willen worden. Ze worden begeleidt door een echte advocaat! Maar wie had gedacht dat dit speciale groepje zelf een moord op hun geweten hebben?! Jullie moesten eens weten hoe ze aan dat bewijs kwamen die ze nodig hebben voor hun docent. Allemaal geheimen hebben ze voor elkaar en delen ze met elkaar.Ben JIJ benieuwd hoe deze serie er precies uitziet? Klik hier om de trailer te bekijken!

 

Wie o Wie is deze week de Noob v/d week ?!  Is het een meisje? of is het een jongen? Het is onze enige echte Bart! Bart loopt al een tijdje rond in Noobhotel, hij kan prachtig bouwen en heeft zelfs meerdere Kamer Van De Week gewonnen!! Ook heeft Bart ons al vaak ondersteund in het Staffteam,  zo was hij deze zomer een Summer-mod. Bart erg bedankt voor je bijdragen in Noobhotel!

 

 

Daar zijn we weer met een gloednieuwe trend!  We zitten dan al wel  bijna in de herfst, maar dat zit deze trend zeker niet in de weg! Deze keer is het niet zomaar iets, misschien is het je al opgevallen maar de hippe sandalen zijn dan ook eindelijk in Noobhotel! Draag ze snel want dan hoor jij er zeker bij!  Verder is er nog een kleding collectie die perfect bij deze sandalen aansluiten! Koop ze snel in de catalogus!

 

 

Vorige week in Wie ben ik hadden we weinig antwoorden ontvangen, maar er zaten weer goeie tussen. Gefeliciteerd  winnaars, het was Miley Cyrus. Jullie badge komt zo snel mogelijk jullie kant op. Deze week in Wie ben ik

Ik ben een rapper…

Ik doe mee aan het nieuwe seizoen van “Expeditie Robinson”

 

Weet JIJ wie het deze week is?! Mail dan je antwoord naar [email protected]  vermeld hierbij wel je naam en wie weet win JIJ de welverdiende Badge !

 

Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie.

 

 

(1)  ^ J.Balvin & Willy Willam – Mi Gente

(2)  ^ Dua Lipa – New Rules

(3)  v  Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(4)  ^ Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days

(5)    v  Axwell  Ingrosso – More than you know

(6)  ^ The boy next door, Fresh Coast Feat Jody Bernal – La Colegiala

(7)  ^ Justin Bieber ft Bloodpop - Friends

(8)   v David Guetta ft Justin bieber -    2U

(9)  ^Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne - Voy a bailar

(10)      v  Calvin Harris – Feels

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

 

 

-      Beheer Report Sanne & Marloes

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #30

dank je sanneRE: Noob Times #30

Veel leesplezier ! Smiley Smiley

Advertenties