Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob news #3

Noobnews beetje in verbouwing..

 

 

Lieve Noobspelers,  Wij zijn ondertussen erg bezig met de layout van Noob news! Daarom vertraagt hij telkens. Natuurlijk willen wij jullie wel noobnews geven, vandaar dat hij nu ook online is. 


Staffinterview

Hee noob’s! Welkom bij een nieuw interview. Deze week interview ik Hoofd-Moderator Kim! Veel leesplezier!!

-Waarom heb je Noobhotel als hotel gekozen?

K: Ik heb het vroeger gespeeld toen ik jonger was, en een paar jaar later kwam ik er op terug.

- Wat vind je het leukste en stomste vak op school?

K: Het leukste vak vind ik Engels, en het stomste vak vind ik Economie dit komt doordat ik het totaal niet snap…

- Wat wilde je vroeger als kind worden en wat wil je nu worden?

K: Ik wilde of bij de politie, of leraar worden vroeger. Nu weet ik zeker dat ik leraar wil worden!

- Wat zijn je hobby’s?

K: Hockeyen, tekenen en zingen.

-Wat is je leukste herinnering aan je kindertijd?

K: Dat ik met vriendinnen altijd vader & moedertje speelde. 

-Naar welke programma’s kijk je graag?

K: Ik kijk veel naar politie series zoals: CSI, NCIS, Castle en moordvrouw.

- Als je kijkt naar dingen die je in het verleden gedaan (of niet gedaan) hebt, welke zou je dan veranderen?

K: minder jaloers zijn en wat meer voor mezelf opkomen.

- Met wie uit het staffteam ga je het meeste om?

K: Quint, Niels en Nienke.

- Lijk je het meest op je vader of op je moeder?

K: qua uiterlijk op mijn moeder, qua innerlijk op mijn vader.

- Wat zou je kiezen?:

Het platteland of de stad? De stad.

 

Finish the story 

De rode avond zon straalt boven aan de hemel.. en daar zit ik dan. In het gras. Te kijken naar de sterren. Want sterren verbinden me met de andere kant van de wereld. Waar hopelijk hij ook kijkt… 

“Stephanie opstaan, straks kom je nog te laat!”, roept moeder. Ja elke keer hetzelfde liedje, denk ik hardop, mama roept me omdat ik moet opstaan terwijl ik al helemaal klaar ben en dan kom ik als nog te laat… maar toch roep ik terug “ik kom al!”. In grote haast ren ik de trap af, naar de voordeur toe. “Doei tot vanmiddag mam!”, roep ik snel en beng daar hoor ik de deur achter me dichtslaan. De normale standaard dag gaat weer van start. Let’s do this. 

Emma staat op de hoek van haar straat op me te wachten zodat we samen kunnen fietsen. Maar deze keer staat ze er niet alleen, nee er staat een jongen bij. Maar vanuit de verte kan ik niet zien wie het is dus maak ik een sprintje naar hen toe. 

“Goeie morgen Em & Tobias”, zeg ik, “sinds wanneer fiets je eigenlijk met ons mee haha?”. Tobias kijkt me geërgerd aan en zegt “omdat ik dat gezelliger vind misschien? Ik woon bij Em in de straat vandaar.” In mijn hoofd komen ineens honderden vragen op ‘waarom noemt Tobias haar Em? Wat is er gebeurd dat Tobias, de populairste en knapste jongen van de 4de, ineens met ons mee fietst? Zou hij Emma leuk vinden? Of misschien mij? Nee, mij kan hij nooit leuk vinden.’ “STEPH WE GAAN”, schreeuwt Emma in mijn oor, “Huh wat?”, brabbel ik er verbaasd uit. En daar gaan we dan. Op weg naar school met de knapste en populairste jongen van de 4de . Zo maar, vanuit het niets. 

“Ja Steph”, zegt Tobias “het is een beetje moeilijk uit te leggen. Mag vast wel een ander keertje niet waar?”. “Ja prima hoor”, antwoord ik. Daarna parkeren we onze fietsen en rennen als een haas naar binnen. We waren immers door MIJ alweer een beetje laat. En BAM daar wordt voor onze neusjes de deur van Meneer Sleutjes dichtgesmeten. En ja, we mogen melden, alweer. Wéér geen Engels deze week… waarschijnlijk gaat de directeur nu ook m’n moeder opbellen om te zeggen dat ik weer te laat ben en dat ze me NOG EERDER van huis moet sturen… En dan heb ik probleem ‘Tobias’ nog waar ik ook helemaal niets van snap. Wat een drama allemaal… 

 

Sterrenbeeldcolumn woensdag 4 maart 

Vanaf 19 februari t/m 20 maart is het sterrenbeeld 'Vissen' aan de beurt. Met behulp van horoscopen kun je jezelf lekker voorbereiden op wat komen gaat. Ik zal dit uitgebreid aan jullie voorleggen, zodat jullie optimaal zijn voorbereid op wat jullie kunnen verwachten iedere week. Kun je beter thuisblijven, of moet je lekker de wereld in? Wellicht kom je je ware Noobliefde wel tegen! 

Deze week staat met name in het teken van verdraagzaamheid. Proberen dingen te accepteren van je medemens. Niet alleen binnen Noobhotel, maar ook daarbuiten. Je zult de komende week nogal te maken krijgen met kritiek. Probeer daar op zo'n moment van te leren, in plaats van er tegenin te gaan! Daarnaast zal je deze week last krijgen van dromerigheid. Betrap je jezelf erop dat je constant zit te staren en naar buiten kijkt zonder reden? Ga eens lekker een stukje lopen of spreek af met vrienden, even lekker eruit! 

Succes deze week, en onthoudt; stay positive, anywhere, anytime!

Noob van de week

De noob van de week is geworden onze superheldin Kim!

 

Vertaalde gezegdes

Elke week wordt er een doodgewoon Nederlands gezegde vertaald naar het Engels! Waarom? Omdat het erg grappig is!

It is whether the cow is said to be or the Bull - Het is om het even of de koe schijt of de stier.

 

Roddel van de week

Elke week een leuke, grappige of ehm.. rare roddel.. Waarvan? Over van alles!

Er zijn sinds kort een paar superhelden gesignaleerd in Noobhotel.. Wij hebben geen idee waar ze vandaan komen, of hoelang ze zullen blijven, maar hiervan houden we je op de hoogte!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties