Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #20

Gefeliciteerd aan de winnaar!

 

Met zweet op het voorhoofd heeft NoobHotel deze week weer staan zwoegen! Nu is het tijd om even lui in de wind te gaan zitten afkoelen en te lezen wie Kamer van de Week #19 heeft gewonnen.

Winnaar

Het thema van vorige week was zomer. En net als eerdere KVDW competities zijn er weer kamers opgestuurd. Helaas waren het er deze week niet heel veel.. Maar hebben we wel een paar hele mooie gespot. Oh, wat heb ik hier een vakantie gevoel van gekregen. Is het al tijd voor vakantie? We hebben ontzettend mooie kamers gezien, maar er kan er maar een de winnaar zijn. De winnaar van deze week is Pookie1498 gefeliciteerd! Jouw kamer paste het best bij het thema! Jij hebt de negentiende  Kamer van de Week gewonnen! Je welverdiende badge komt zo snel mogelijk jouw kant op.

KVDW #20

Niet getreurd, de zweetdruppels op je voorhoofd stonden er niet voor niets. Deze week heb je weer een nieuwe kans om je een van de meesterbouwers van NoobHotel te noemen. We hebben namelijk deze week weer een nieuw Kamer van de Week thema. Deze week gaan we op reis naar de bodem van de oceaan. Nog altijd is maar een klein deel van de oceaan door de mensen onderzocht en weten we nog altijd niet wat er allemaal in de oceaan afspeelt. Bouw jouw mooiste onderwater wereld creatie, en wie weet gaan wij binnenkort wel met de onderzeeër op ontdekkingsreis in jouw oceaan. Vergeet je duikbril niet, want je kan weer een spetterende nieuwe Kamer van de Week badge winnen!

 

Regels

-        Houd de kamer openniet op slot! Gesloten kamers kunnen we niet bezoeken en beoordelen

-        Je kan maar met één kamer deelnemen aan de KVDW

-        Zet in je kamertitel [#20KVDW] (aan het begin van de kamertitel)

-        Het namaken van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

In verband met de vakantie periode geven wij wat extra tijd voor het bouwen van jouw creatie. Je hebt deze keer niet maar één week, maar twee weken de tijd. Je hebt tot dinsdag 25 juli de tijd om mee te doen. Op woensdag 26 juli komt de uitslag online te staan. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge.

 

Veel succes!

 

- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties