Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #4!

Rozen zijn rood.. Viooltjes zijn blauw.. Noob Flitz!

Inleiding

Het is Dr. Love met de vierde editie van de NOOB FLITZ. Aanstaande vrijdag is het weer 14 februari, en dat betekent Valentijnsdag! Het thema is ook daarom Valentijn, gek he?! In deze nieuwe editie gaan we kijken naar wat de reporters hebben te melden, een nieuwe Noob & Noob, een nieuwe music video en een nieuwe top 5 van de column Hits.

 

NhReport

Heel Noobhotel stond afgelopen week in het teken van het farmfest. Het was een fantastische week vol met events en competities. Maxycoboy mag zich officieel een boeren olympiër noemen want hij heeft de enige echte Boer-O-Lympics gewonnen! Verder hebben de reporters verslag gedaan van alle events van de boeren. De filmpjes vindt je onderin dit kopje. Verder ligt Noob’s Got Talent een tijdje stil, maar geen zorgen, binnenkort gaat de talentenjacht gewoon van start!

De winnaars van de twee competities ‘Zoek de verschillen’ en de bouw competitie zijn namelijk:

Zoek de verschillen: Sjanne, AnsAlleenAns, Gibson en Shanty

Bouw competitie: kInGx

Gefeliciteerd allen, de prijzen komen jullie kant op!

Het filmpje van Boer-O-Linedance 

Het filmpje van Boer-O-Carrot 

En het filmpje van de Boer-O-Lympics 

 

We zoeken jou!

Er wordt vaak aan ons gevraagd hoe je nou reporter kan worden, nou, dit is je kans! Vanaf vandaag gooien we de sollicitaties open voor film- en event reporters. Ben je 13 jaar of ouder, vindt je het leuk om te filmen of om events te organiseren? Ben jij een echte entertainer of kunstenaar als het om filmpje gaat? Wauw! Dan hebben we jou nodig.

Je kan solliciteren door het formulier in te vullen, je kan niet voor filmreporter én eventreporter solliciteren en/of andersom. De uitslagdatum is nu nog onbekend. Veel succes namens de reporters Reader, Ricks, Sanne en Linda!

 

Columns

En zelfs met valentijn hebben we columns, altijd natuurlijk! Wat kan je deze week verwachten? De uitslag van het column ‘Waar ben ik?’, een nieuwe music video van reporter Ricks en natuurlijk een gloednieuwe Noob & Noob!

 

Het was niet zo simpel als het leek, reporter Reader was niet in Groningen, Antwerpen of Londen maar hij was dit keer terug in eigenland, namelijk op het Plein in Den-Haag, dat is namelijk vlakbij het binnenhof. Iedereen dit het antwoord wél goed had, krijgen binnenkort hun prijzen toegestuurd.

 

En reporter Ricks is weer terug met een gloednieuwe ‘dronken’ music video. Het heeft alles te maken met liefde want het nummer is van Beyoncé ft. Jay Z – Drunk in Love. Klik op het plaatje om reporter Ricks en zijn assistente Amy te schitteren in de gloednieuwe music video.

 

Deze week is de Noob van de Week niet door de gewoonlijke persoon gekozen die iedereen kiest.. Reporter Linda is in de computer gekropen van Sanne, en zij heeft deze week bepaald wie noob van de week is! En deze week is niemand anders dan Sanne Noob van de Week! Ze zet elke week een andere noob in het zonnetje, en dit keer mag zij zelf een keer in het zonnetje staan! Gefeliciteerd meid.

Ook deze afgelopen weken zijn er weer filmmensen door het hotel gesignaleerd. Maar, er konden maar 5 de meest fabulouse zijn. Deze week gaat het over niets anders als Valentijnsdag, liefde en natuurlijk de afgeprijste chocolaatjes de dag na Valentijnsdag. En dus is deze week het thema, hoe kan het ook anders, liefde! Veel succes hiermee, en een fijne valentijnsdag. Ik ga ondertussen in een hoekje huilen, omdat ik forever alone ben.. 

Een nieuwe veiligheidstip deze week: Websites die je gratis belcredits aanbieden, of net doen alsof het officiële Noobhotel of Staf webpagina's zijn, zijn allemaal oplichters die er op uit zijn om je wachtwoord te stelen. Geef nooit je gegevens en download nooit bestanden van deze sites: het kunnen keyloggers of virussen zijn!

Omdat we nog geen vragen gekregen hebben voor Staf Interview via de mail, hebben we het jullie iets makkelijker gemaakt! Je kunt je vragen nu gewoon invullen in een formulier, dat is natuurlijk veel gemakkelijker en we hopen ook dat het effect heeft. Dit seizoen starten we met moderator Lucas. Dus heb jij een vraag? Vul dan snel het formulier in door op het plaatje te klikken! 

Tijd voor een sappige roddel. Alhoewel, het is geen primeurtje dat je dit misschien hoort. Deze week wordt er een valentijnsbal georganiseert, voel je de hint al?

Zoek een date…

Bij Valentijnsdag hoort ook een valentijnsbal! Ook Noob & Noob gaan naar het bal in hun mooiste outfits…

Last but not least: het nieuwe column, namelijk ‘Hits’, we proberen om met elke editie van deze column de top 5 te maken met liedjes die je echt moet luisteren. We hebben deze week weinig veranderingen, we hebben geen nieuwskomers maar ook geen verlaters. Er zijn wel wat aantal dalers maar Eminem en Rihanna met hun nummer The Monster staan nu al twee weken op nummer één! We proberen om zoveel mogelijk verschillende muziek genres in de top 5 te brengen, voor suggesties of tips, laat een reactie achter!

= Eminem ft. Rihanna – The Monster 

^ B.o.B ft. Priscilla – John Doe 

v Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

v Pitbull ft. Ke$ha – Timber 

v John Legend – All of me 

 

 

 

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties