Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #25

Hier zijn we weer!

Hey Noob’s, het is weer tijd voor een nieuwe NOOBTIMES! Dat betekend natuurlijk veel leesplezier, we zitten alweer 1 week in onze vakantie, dus dat betekend nog 5 weken lekker lang Noobhotel spelen! Wat kunnen jullie in deze NOOB IMES verwachten? Onze bekende horoscoop, Noob van de week en nog veel meer, veel leesplezier !

 

 

Noobpromootdag

Hebben jullie het al gelezen, aankomende woensdag 2 augustus is het een Noobpromootdag, deze dag staat in het teken vol events, spammen en muziek. Lees het gauw bij het nieuws onder het kopje “Noobpromootdag”

Collums

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Stier:

 

Jij bent van huis uit een bemiddelaar. Pas echter wel op, je kan niet altijd een scheidsrechter zijn! Als twee Noobvrienden ruzie hebben hoef jij niet altijd het op te lossen. Jouwgeluksletter: de "U".

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/796ed78752a383bd5c34dd1174eb4ce2.png

Deze week in Netflix: Rupauls Dragrace ben jij opzoek naar een Serie vol Dragqueens? (Mannen die zich kleden als vrouwen met extreme make-up) Dan is dit de serie voor jou. Rupaul is op zoek naar de nieuwste Dragqueen, elke week nieuwe opdrachten die ze moeten uitvoeren en zich het mooiste te kleden en op te maken naar de opdracht, staan ze onderaan? Dan moeten ze Lipsyncen (Playback op muziek) voor hun leven! Er zit enorm veel humor in, veel respect naar de LGBTS.  Klik hier om de trailer van seizoen 7 te zien die op netflix staat.

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.png

 

De Noob v/d week van deze week is een bekend iemand in Noobhotel, is het een hij is het een zij? Hmmm… Deze week is het Bryan beter bekend als West-vlaming! Bryan, bedankt voor je humor elke week, je bent nooit gemeen tegen andere mensen en ziet veel dingen positief. Ook kun je goed bouwen en ondersteun je Noobhotel in meerdere dingen. Bryan bedankt !

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.png

 

Hebben jullie het al gehoord? Het ooglapje is terug… WAT?! Het ooglapje is terug? Jaja, jullie horen het goed. Iedereen in Noobhotel wil er weer 1! Sommige hebben er natuurlijk al 1 , maar die willen laten stiekem lijken dat het niet stoer is. (terwijl dat het wel is..) Draag er nu 1, het past overal bij, bij een piraten outfit, maar ook om je look wat stoerder te maken!

 

 

Deze week in “Wie ben ik” heeft Reporter Sanne weer iemand in haar hoofd wie voor jullie nog een raadsel is…

Het is een man……

Hij is momenteel 23 jaar oud…

Elk tienermeisje was verliefd op hem door zijn nummer “One Time”

 

Weet JIJ wie het is ?! Mail dan snel het antwoord naar [email protected]  en wie weet ben JIJ 1 van de winnaars die de welverdiende badge krijgt !


Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie!

 

 

 

(1)      =  Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito (Remix Audio) ft. Justin bieber

(2)      ^ David Guetta ft Justin bieber -    2u

(3)      v Lucas & Steve – Up till Dawn

(4)      ^ Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(5)      ^ Lil kleine ft Boef – Krantenwijk

(6)      v  Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back

(7)      ^ DJ Khaled & Rihanna & Bryson Tiller – Wild thoughts

(8)      ^ Axwell Ingrosso – More than you know

(9)      V  Anne-marie – Ciao Adios

(10) ^ Calvin Harris ft. Pharrell Williams & Katy Perry & - Feels

 


Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

  

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties