Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Muziek en filmrubriek

Hey dat is ook al nieuw..

 

 
Jij leest op dit moment de allereerste editie van de muziekrubriek! Vanaf deze week krijg jij elke 2 weken de nieuwste ontwikkelingen te lezen op muziekgebied binnen noobhotel! 
Je zult elke week verschillende rubriekjes tegenkomen. Dit zijn vaste rubrieken, zoals de spelertips, de week-top-tien en musicbattle. Wat dit precies inhoudt zul je vanzelf te weten komen!
Week-top-tien
Je zult elke 2 weken een top tien tegenkomen van de meest geluisterde platen van de afgelopen week. Deze lijst is gebaseerd op de Spotify Top 100. Aan de hand van deze lijst kun je dus zien welke platen populair zijn, en welke platen stijgen of dalen in de lijst!
â¦?»???¢ Cheerleader (Felix Jaehn Remix) van Omi
â¦?»???¢ Love Me Like You Do – From “Fifty Shades Of Grey van Ellie Goulding
â¦?»???¢ Uptown Funk van Mark Ronson
â¦?»???¢ Firestone van Kygo
â¦?»???¢ Take Me To Church van Hozier
â¦?»???¢ Thinking Out Loud van Ed Sheeran
â¦?»???¢ Runaway (U & I) van Galantis
â¦?»???¢ Sugar van Maroon 5
â¦?»???¢ Earned it – From “Fifty Shades Of Grey” van The Weeknd
â¦?»???¢ Outside van Calvin Harris
Spelertips
Heb jij een liedje gevonden wat je leuk vindt, en wat je graag wil delen met de rest van Noobhotel? Stuur dan de naam van dat liedje naar [email protected] en wie weet word jij dan geselecteerd om mee te doen aan de musicbattle!
LET OP: Jouw tip mag geen liedje zijn wat in de week-top-tien van deze staat!
Aangezien dit de eerste editie is zijn er nog geen ingezonden tips. Wel hebben Kim en ik 2 nummers uitgekozen die we erg leuk vinden!
David Guetta – What I Did For Love (door OfficialKim)
Yellow Claw ft. Ayden – Till It Hurts (door Broodbeleg)
Musicbattle
Ook mag jij elke week kiezen welke spelertip je het leukst vindt. Daarop mag je stemmen in de musicbattle! De speler met de tip die de meeste stemmen gekregen heeft wint een prijsje!
Je kunt stemmen tot en met maandag 16 maart!
In de volgende editie zal bekend worden gemaakt wie er gewonnen heeft!
 
In dit nieuwsbericht kun je ook genieten van films! Om de twee weken komt er telkens een korte samenvatting over een nieuwe film inclusief trailer. Zo blijf jij op de hoogte van de leukste en nieuwste films!
Spongebob 3D is een film van Spons op het droge. Een mysterieuze slechterik heeft Bikinibroek aangevallen. De twee aartsvijanden Spongebob en Plankton komen aan land in onze mensenwereld en ze moeten samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden.
Hier kun jij de trailer bekijken! Trailer
 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties