Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #33

Een beetje later dan verwacht, maar zeker het wachten waard!

 

Hoi Noobs, het is jullie vast niet ontgaan.. het nieuws was een dagje te laat. Potverdorie! Wegens omstandigheden duurde het bezorgen van de krant iets langer dan verwacht.. Maak desondanks staat er weer een leuk nieuwsbericht voor jullie klaar. Lees snel verder om erachter te komen welke columns we deze week weer op een rijtje hebben gezet! Veel leesplezier ;-)

 

 

Columns

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Deze week in Netflix, The Blacklist. 's Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben. Deze serie is ook te bekijken voor de mensen zonder Netflix, je kan de serie namelijk ook zien op RTL 5! Maargoed 10 uur lang netflixen is natuurlijk veel leuker.. Ben je nieuwschierig? Klik dan HIER om de trailer te bekijken!

 

 

 

Wie zou er deze week toch de Noob v/d Week zijn? Hij zit al erg lang in het staffteam.. Hij werkt erg hard binnen Noobhotel, maar ook achter de schermen.. Misschien ken je hem van de badges? Of van de Limited Edition Meubels, of misschien toch van alle andere nieuwe meubels? Als je het nog niet doorhad, we hebben het natuurlijk over Protected! Beste Protected, je betekent zoveel voor Noobhotel en wij vonden dat je wel eens in het zonnetje gezet mocht worden. We hopen dat we nog lang van je mogen genieten!

 

 

 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.pngWe zijn weer terug met een nieuwe Trend! Het is misschien een beetje vroeg, maar erg veel mensen lopen er al in rond.. Het is jullie zeer waarschijnlijk al opgevallen maar het Halloween thema is al helemaal in! Doe jij ook alvast mee? Maak je engste, gruwelijkste en meest angstaanjagende outfit en jaag andere Noobs de stuipen op het lijf!

 

 

 

https://www.mupload.nl/img/4loipvlfgxyom.png

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 24e editie van KVDW. Het thema voor deze week is het School. Maak jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge, 10 eventpunten en een plaats tussen de topkamers! Meer lezen over de competitie? Klik hier! Psst.. woensdag komt de nieuwe KVDW!

 

  

Er zitten 2 apen op een bankje. De één is dom en de ander is slim. De domme aap heeft een banaan en eet hem op zonder hem te schillen. Vraagt de slimme aap: “Moet je hem niet eerst pellen?” Waarop de domme aap antwoordt: “Nee, ik weet toch al wat erin zit?!”

 

 

 

 

Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier!

 

 

 

 

(1)  =  J.Balvin & Willy Willam – Mi Gente

(2)  = Camila Cabello ft. Young Thug - Havana

(3)  =  Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(4)  = Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days

(5)  =  Axwell  Ingrosso – More than you know

(6)  ^ P!nk – What about us

(7)  The script – Rain

(8)  v Justin Bieber ft Bloodpop - Friends

(9)  ^ Taylor Swift – Look what you made me do

(10) ^Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne - Voy a bailar

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!

 

-       Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #33

Gefeliciteerd Anton! Wat weer een leuke NoobTimes! SmileyRE: Noob Times #33

Niceeeee oke nice waarom kan ik nooit een reactie plaatsen gvdRE: Noob Times #33

Bedankt voor de complimenten! Smiley Ook jullie bedankt om er weer elke week te zijn met de Noob Times!

Advertenties