Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Auto DJ Update

Kan jij ons helpen?

Beste Noobs,

Al jaren helpen Frank en Joop het DJ team om de Auto DJ te onderhouden. Ze doen onderzoek naar nieuwe artiesten, ze houden de hitlijsten in de gaten én ze updaten de Auto DJ. Gisteravond is er iets vervelends gebeurd.. Joop kreeg eindelijk pauze in het koffiehuis, hij besloot om samen met Frank aan de Auto DJ lijst te werken. Maar onze lieve Joop is soms een beetje onhandig; Hij struikelde over een badeend en hij liet zijn koffie over het mengpaneel vallen. Hierdoor is de complete Auto DJ lijst gecrasht! 

Joop is erg overstuur en heeft besloten om een tijdje niet meer mee te helpen aan de Auto DJ lijst. Frank heeft echter geen tijd om dit allemaal alleen te doen, hij moet NoobHotel namelijk ook onderhouden! Wil jij Frank helpen met de Auto DJ lijst? Ken jij een super tof liedje waar je altijd op danst? Of misschien het liedje waarop je je eerste kus kreeg? Kortom: Heb jij een leuk liedje, stuur deze dan door naar Frank! 

Omdat Frank erg druk is is het lastig om hem zomaar aan te spreken in het hotel, daarom heeft Frank een enquete opgesteld. Jullie kunnen deze vinden door op de onderstaande link te klikken. Tot 12 april kunnen jullie je verzoekjes naar Frank sturen, hierna zal hij zoveel mogelijk van jullie verzoekjes op de Auto DJ lijst zetten.

De Enquete: https://goo.gl/forms/fJG9LbGrpgXp1knF2

Wij waarderen het super erg dat jullie Frank willen helpen. Joop focust zich op dit moment meer op het Koffiehuis, maar wij hopen dat Joop snel weer mee helpt aan de Auto DJ lijst. Frank waardeert jullie moeite ook, daarom zal hij iedere speler die een liedje opstuurt een speciale beloning geven!

Heel erg veel luister plezier!!

Het Staffteam & Het DJ team 

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Auto DJ Update

IK HEB HET AL GEDAAN HEEL LEUK IDEERE: Auto DJ Update

Ik heb er al aan mee gedaan, heel leuk idee!

Advertenties