Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noobtimes 10

Heyhallohoihoi Noobs, we zijn aangekomen aan een leuke 10de Noob Times… JOEHOE!! Het nieuws staat weer vol met toffe nieuwtjes, maar ook wedstrijden. En niet te vergeten…. HALLOWEEN! Lees snel verder!

 

Nu we met meer leden zijn, kan er ook een Report Page komen! Net zoals alle andere teams die hebben, krijgen wij er ook één. De datum is nog niet bekend, maar Angelo doet zijn best. Hij heeft ook een druk leventje, dus we laten hem in alle rust verder- en doorwerken.

 

 

 

NoobReport sollicitatie

Het Reportteam kan altijd nog nieuwe mensen gebruiken en jij kan ons helpen door te solliciteren! Ben jij goed in het maken van artikels, video's en leuke activiteiten of wedstrijden? Solliciteer dan snel! Wie weet maak jij dan wel kans om de volgende Noob Times voor Noobhotel te maken en nog zo veel meer...

Wat moet er allemaal in je sollicitatie komen te staan:

Als eerste je Noobnaam en echte naam, vervolgens je leeftijd, daarna schrijf je een stukje over de motivatie die jij hebt en vervolgens wat jouw toekomstplannen zijn om het team te komen versterken.

Tenslotte mail je de bovenstaande informatie in een lopend verhaal naar [email protected].
En wie weet zorg jij dan wel voor de volgende report voor Noobhotel!

Zoals eerder vermeld: er komt een Report Page. Verder hebben we niet echt iets speciaals te melden. Moesten jullie nog een nieuwtje hebben: stuur het naar [email protected]

 

 

 

Een nieuw vervolg van Noob & Noob... Maar een vervolg op wat? Hoe het de vorige keer ging kan je hier terugvinden: 

 

Frank & Frenk vragen zich nog altijd af wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ze begrijpen er echt helemaal niks van! Ze bellen hun vrienden op, maar die weten ook niet waar Noob & Noob zouden kunnen zijn. Opeens rennen ze naar buiten en men zegt ook wel eens dat het echte ‘nerds’ zijn. Ze nemen hun vergrootglas, hun rare nerdbrilletjes en een op plooibaar laboratorium. Ze komen speurneuzend naar buiten en gaan direct als een hond snuffelen terwijl ze liggen op de grond. Frank & Frenk hebben ooit een prijs gewonnen voor ‘beste neus’, best wel raar om zo een troffee in je kamer te zetten, maar dat vonden ze echt het coolste ooit. Ze snuffelen over de grond en plots zijn ze een zwarte olievlek van een oude auto met daarnaast een stukje stof van een labojas. Hopelijk vinden ze onze vrienden... De tijd tikt!”

Alweer hebben we onze tweewekelijkse column: Noob van de Week. Hierin wordt een Noob uitgekozen, die wel een extraatje verdiend. Die Noob wordt gekozen aan de hand van zijn/haar gedrag in het hotel en hoe hij/zij zich inzet. Deze keer hebben we dat weer mogen doen. Het is een ‘hij’ en hij kan Events maken als geen ander, hij zet zich bovendien helemaal in voor het hotel! Natuurlijk hebben we dan gekozen voor... Benjy! Gefeliciteerd Benjy met je Noob van de Week. Je badge komt er zo snel mogelijk aan!

 

 

 

Heb jij altijd al iemand in het zonnetje willen zetten? Dat kan door ons dat te laten weten. Mail ons met onderstaande gegevens.

-      Jouw Noobnaam

-      Noobnaam die jij in zonnetje wilt zetten

-      Waarom wil jij diegene in zonnetje zetten?

-      Wat wil jij tegen diegene zeggen die jij in het zonnetje wil zetten?

 

Laat het zo snel mogelijk weten en stuur jouw bericht voor 28-09 naar [email protected] dan kijken we wie we in het zonnetje mogen zetten.

 

Geen roddel, jammer genoeg. Maar we hadden het afgelopen tijd heel druk met de vakantieperiode in Nederland. Komende week in België ook, dus we blijven ons best wel doen, maar deze keer gewoon geen roddel.

 

 

 

 

 

 

 Ja!! Daar zijn we weer met de moppentrommel! Weer speciaal voor jou, de leukste moppen! Welke is jou favoriet? Ik hoop dat je het leuk vind! Veel lachplezier!


Er loopt een smurf tegen een huis aan. ‘Auw’, roept hij. ‘Heb ik alweer een blauwe plek!’

 

Drie mannen gaan allemaal op een hele rare plek slapen. De eerste man slaapt op een bed met rode mieren. De tweede man slaapt op een bed gemaakt van schroeven en de derde man in een kamer met veel muggen. De volgende ochtend vraagt de man die op het bed met rode mieren heeft geslapen: 'Hebben jullie lekker geslapen?' 'Nee, jij wel?' 'Ja' zegt de man 'Weet je waarom? Ik sloeg een mier dood en de andere gingen naar zijn begrafenis!'

Er zijn ondertussen al 3 tekenwedstrijden geweest. Helaas is hier geen winnaar voor Ondertussen hebben we een ander thema voor deze week 'Instrumenten'. Maak een leuke tekening en dan heb jij ook kans om iets te winnen!. De mooiste tekening wint. Jullie krijgen de tijd tot 10 november 23u59 om jullie tekening in te zenden naar [email protected] Succes!

 

 

Onze reporter van dienst heeft weer een enorm leuke serie gevonden, waar jullie vast van zullen genieten. We hebben nu al heel wat series gegeven, als jullie nu nog niet weten wat te bekijken, weet ik het ook niet meer. De serie heet Teen wolf, hopelijk genieten jullie ervan. Dit is een beetje waar de serie over gaat:

Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf veranderd, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes maar dat is niet het hele verhaal…

 

Tot slot een leuke cliffhanger. Nieuw deeltje: nr. 2! We zullen nog niet verklappen waarover het gaat... Dat ontdekken jullie later wel. Dit is het tweede deel van onze spannende serie. Lees maar aandachtig door.

A friendship to kill for... (deel 2)

      Teruggetrokken in mijn herinneringen aai ik met mijn wijsvinger over het cola glas. Het gelach van Doug en Jonne galmt mijn oren in, ook al staan ze zo'n 4 meter achter me bij de bar en is het best druk in De Zoete Hoek. Ik zit op de grote hoekbank, ons vaste plekje.We zijn vaste klanten geworden, de bezoekers weten dat ze rond 8 uur de bank vrij moeten laten. We hebben er nooit problemen mee, wat mede te danken is aan Doug's kickboks talent en Jonne's grote mond. Ik zet mijn cola glas terug op de salontafel als Erika weer op de hoekbank ploft.
       ''Ik blijf het zielig vinden dat Saskia steeds zo vroeg weg moet.'', zegt Erika. Ik haal mijn schouders op. ''Ze heeft strenge ouders, en ze is hun enige dochter. Het is inderdaad wel zielig voor haar, maar ik snap het wel.'' Erika haalt ook haar schouders op. Haar ogen beginnen plotseling veel meer te glimmen. Ze begint ook helemaal te stralen. Ik kan al raden waar ze nu over gaat praten.. ''Ik zweer je, Nick heeft 15 kilo meer spieren dan vorige voetbal training.'', zegt ze. Ik schiet meteen in de lach. Ins ons normale vriendengroepje vinden de normale gespreksonderwerpen plaats. Erika is een normaal meisje en heeft dus normale tienerverliefdheden. Haar vader is de coach van het plaatselijke voetbalteam en ze traint vaak met de jongens mee. Vanaf de zijlijn van het voetbalveld is het net alsof ze ook een jongen is, met haar korte, blonde haar...

Alweer: het is een inleiding, nog niet te veel verklappen, denken wij. Tot de volgende keer! Daar zal je al iets meer ontdekken

 

Het Eventeam…

Het eventteam heeft wat leuks voor jullie!
Ze nodigen jullie vrijdag 2 november om 19:30 uit voor een halloween event!
Wat dit event inhoudt blijft nog een geheimpje…
Maar we kunnen jullie wel erbij melden dat het een grote reis wordt en jullie goed moeten opletten en puzzelen!

Hopelijk zien we jullie dan!

En als volgt….
Het Halloween bal!!!!!

Dames en heren,

Het is weer zover! het welbekende Halloweenbal 2018 is op 3 november om 19.30!

Echter is er deze keer wel een verandering…
De dresscode is:  “Scary movies”!
Wij wensen jullie enorm veel succes met deze uitdaging!

Ohja ! We vergeten het bijna te zeggen, er worden ook badges uitgereikt aan het best geklede koppel en het engste koppel! Doe dus je uiterste best, kies je date en zorg dat je 1 van de looks hierboven beschreven  hebt en hopelijk win jij die badge!

Hopelijk zien wij jullie op deze enge maar ook vooral leuke avond!

 

Dit was het voor deze Times. Ik hoor jullie al snikken naar meer, naar een vervolg op Noob & Noob en een vervolg op onze cliffhanger. Jullie willen ook vast meer mopjes,  wedstrijden en roddels. Ach ja, wij kunnen ook niet alles, hé. We doen wat we kunnen! Hopelijk tot een volgende keer!

Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noobtimes 10

Veel plezier iedereen! Have fun!RE: Noobtimes 10

Ziet er weer eens strak uit!RE: Noobtimes 10

Super sick!RE: Noobtimes 10

Veel leesplezier!

Advertenties