Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Breaking Noob #9

Het regent weer columns in de Breaking Noob!

Hallo Noob’s!

Het is weer tijd voor een nieuwe BREAKING NOOB! Ook deze week hebben we extra ons best gedaan om weer een volle nieuwsbrief te maken. Het was weer een mooie week. Zo bekende Flamingxvos een geheim in het Staf Interview en werd er in Noobhotel volop gespeculeerd wie nou die twee onbekende gasten waren na aanleiding van de roddel van afgelopen week. Om een tipje van de sluier te geven, ze waren altijd erg betrokken bij Noobhotel én NhReport!

 Vorige week vond eindelijk die Noob Choice Award show plaats. Vijf verschillende Noob’s hebben een prijs binnengehaald omdat ze waren genomineerd voor één van de vijf categoriën. Gefeliciteerd namens NhReport! Het is jullie gegund. Ondertussen zit reporter Reader nog steeds opgesloten in zijn report kantoortje van verdriet en drinkt hij zijn verdriet weg met koffie. Hoe dan ook, heb je de show gemist? Geen nood! Wij hebben een filmpje gemaakt met alle winnaars daarin!

 Reporter Toretto heeft laatst nog een mooi promotiefilmpje gemaakt voor Noobhotel. Het is zeker de moeite waard om het filmpje te bekijken. Misschien een idee om je vrienden hiermee te overtuigen om Noobhotel te spelen..? ;-)

Columns
Het regent weer columns in de BREAKING NOOB! Blijf lekker zitten en geniet van een bekende oude column, ‘Het Geluid’, een nieuwe sappige Roddel, een gloednieuwe Music Video en een nieuwe NOOB CHARTS  maar er is natuurlijk ook meer! Veel leesplezier!Veel lees-plezier!

Het Geluid is weer terug bij Noobhotel! Sommigen kennen het nog van vorig jaar, anderen kennen het (ook) van Qmusic. Elke maand komt er een nieuw geluid wat geraden kan worden. Het geluid kan van alles zijn. De ene keer is het moeilijk, maar de andere keer is het weer makkelijk. De 10 allereerste Noob's die het goeie antwoord insturen, winnen een hele speciale badge. Win je niet? Geen nood! Volgende maand staat er dus weer een nieuw geluid klaar. Check elke week de BREAKING NOOB voor de tussenstand en eventuele tips. Meedoen? Klik hier om naar het geluid te gaan. Succes!

Afgelopen zondag gingen moderator Flamingxvos, reporters Reader en Toretto en Hotel-Manager Marloes naar een theatervoorstelling in Noobhotel. Wanneer eenmaal de voorstelling begon en clowns de voorstelling openden keken Reader en Flamingxvos elkaar met grote ogen aan. Binnen een mum van tijd waren beide heren weg. Zouden ze een bang zijn voor clowns..?! 

Moderator Onrealistisch was vorige week het slachtoffer voor onze Staf Interviews, dit keer heeft reporter Reader moderator Flamingxvos ondervraagd. Je komt bijvoorbeeld te weten wat zijn échte naam is, wat zijn favoriete hobby is en wat zijn diepste geheim is. Nja, het is maar wat je een geheim kunt noemen, nu weet bijna heel Noobhotel het geheim. Nieuwsgierig? Klik hier voor het interview.

Dress Like a Star! De titel zegt vast al genoeg, kleed je als een ster! Deze week nemen we je weer mee naar de DLAS-studio. Van de video game wereld gaan we naar de tekenfilm wereld. Kennen we allemaal Cartman van South Park? Want deze week kan je namelijk kleden als Eric Cartman! Klik hier om de video te bekijken!

 

If I was your girl, if I was your girl… Uhm, hallo beste lezers. Excuses, ik was nog helemaal in de sfeer van de Music Video van vorige week. Vorige week zagen jullie een voorstukje van de Music Video van deze week. Jullie geduld wordt beloond! Want deze week kunnen jullie de gehele Music Video zien! Reporter Reader ging dit keer aan de slag met het nummer Sun is Shining van Axwell / Ingrosso. Benieuwd naar de Music Video van deze week? Klik hier om de video te zien. PS. Meezingen mag!  

Beviel de Music Video? Gelukkig, ook deze week staat er een Music Video Preview voor jullie klaar. Dit keer weer van reporter Toretto. Nieuwsgierig? Klik hier om de video te zien!


 


Helaas zijn er deze week geen event(s). Het event team moet vast en zeker nog bijkomen van de waanzinnige award show van vorige week. Niet getreurd! Ondertussen is het event team keihard bezig met het voorbereiden nieuwe events. Houdt het nieuws in de gaten of check de nieuwsbrief volgende week!

 

En dan nu de NOOB CHARTS. Dé top 10 waar Noobhotel naar luistert. Tevens staat er ook een tip klaar. Adam Lambert staat met Ghost Town op één in de NOOB CHARTS. De tip van deze week komt van Alicia Keys met het nummer If I ain't got you.

 


(1)   = 
Adam Lambert – Ghost Town 

(2)   =  Justin Bieber – What do you mean 

(3)   =  The Weeknd – Can’t feel my face 

(4)   =  Rudimental ft. Ed Sheeran – Lay It All On Me 

(5)   ^  Axwell^Ingrosso – Sun is Shining 

(6)   v  5 Seconds of Summer – She’s Kinda Hot 

(7)   v  One Direction – Drag me Down 

(8)   v  Avicii – For A Better Day 

(9)   ^  Afrojack – Summerthing! 

(10) ^ Drake – Hotline Bling 

TIP:     Alicia Keys – If I ain’t got you 

Dit was het weer voor deze week. Wij zien jullie graag weer bij de volgende BreakingNoob!

Tot volgende week!

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties