Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Kamer van de Week #23!

Alweer een nieuwe kamer van de week! Check snel dit leuke nieuwsbericht ;)

Wauw, er zaten hele mooie kamers tussen. Het is jammer dat ik maar één iemand kan winnen met zijn of haar kamer, maar anders had ik er wel meerdere gekozen!

Winnaar

Viking Kev wint uiteindelijk met zijn Viking kamer. Je KVDW badge komt er zo snel mogelijk aan. Ik heb het per Vikingboot gestuurd, ik geef je geen garantie of je badge nog heel is bij aankomst…

KVDW #23

Ik moet zeggen, de KVDW is al behoorlijk in thema met de oranje header. Het thema deze week is het FIFA Wereldkampioenschap Voetbal 2014 Brazilië, oftewel: het WK Voetbal. Maak een stadion, gezellig café waar men de wedstrijden van Nederland en België volgt, een plein met een tv-scherm, een huis in oranje of rood en enzovoort. Jij mag het doen! Je kamer moet natuurlijk wel te maken hebben met het WK voetbal.

Regels

Houd de kamer open, niet op slot! Gesloten kamers ga ik niet bezoeken en beoordelen.

Er mag maar één kamer deelnemen aan de KVDW, geen meerdere kamers.

Zet in je kamertitel [KVDW #23] (aan het begin van de kamertitel)

Het rippen (=namaken) van een kamer van een andere speler is verboden. Zodra dit opgemerkt wordt, ben je gediskwalificeerd.

 

Je hebt tot volgende week vrijdag de tijd, 20-06-14. Op vrijdagmiddag loop ik alle kamers langs. De winnaar óf winnares krijgt natuurlijk de KVDW badge. Veel succes!

En om nog even duidelijk te maken; vergeet de haakjes [] en de spatie niet wanneer je [KVDW #23] neerzet in je kamertitel, en laat je kamer open staan, geen slot dus!

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties