Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Help! Sinterklaas komt pieten te kort!

Zoals elke avond was het de taak van Kookpiet om lekker te koken, een snufje zout hier en een beetje peper daar.Tenminste, dat was de bedoeling... totdat hij uitschoot met zijn pepervaatje.

Na een lange nacht cadeautjes rondbrengen van schoorsteen naar schoorsteen en een hele dag voorbereidingen treffen voor pakjesavond hadden de pieten ontzettende honger. Zo slopen ze de keuken binnen om toch al wat van die lekkernijen te proeven, en eigenlijk... smaakte dat best wel goed! De ene na de andere hap vloeide en uiteindelijk liepen zij met een volle maag weg van de lege pan.

Na weer een nacht cadeautjes rondbrengen kwamen de pieten thuis, enkelen waren eerder naar het pietenhuis vertrokken, omdat zij zich niet lekker voelden. De een na de ander ging langs bij de Pietendokter met pijn in hun buik, hij kreeg het zo druk dat hij de hulp van een oude vriendin raadpleegje, zuster Lycka. Ze schrok zo ontzettend van de situatie dat ze direct naar het pietenhuis vertrok.

Eenmaal daar aangekomen ziet ze dat alle pieten op hun bedjes liggen, rollend, huilend en moe van de pijn. Ze wist meteen wat haar te doen stond, ze probeerde de Pietendokter te helpen met de zieke pietjes, maar met nog 3 dagen te gaan voor pakjesavond moest er snel een andere oplossing komen.

Daarvoor heeft zuster Lycka jullie hulp nodig, om Sinterklaas te helpen alle pakjes op tijd te kunnen bezorgen met pakjesavond wil zij jullie vragen om 5 december om 13:00 in de kamer van Lycka te komen. Iedereen zal dan een test afleggen en alleen de besten zullen worden beloond met een echte pietendiploma om zo Sinterklaas te helpen alle kinderen in Nederland en België een leuke pakjesavond te bezorgen.

De kamers zijn open: Word lid van de groep om je badges te kunnen ontvangen in de eindkamer!

» Pietenevent - Dakenlopen »

» Pietendiploma » Wired »

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties